Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή από αυτή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο και η συναναστροφή σας εξελίσσεται σε μια ερωτική περιπέτεια που δε θες να σταματήσει. Εσύ βέβαια επειδή δε θες να το παίξεις «εύκολη» λεία κρατάς μια πιο μετρημένη στάση και δε λες πολλά. Τι γίνεται όμως όταν αυτός ξεκινάει την ημέρα του πέρνοντας σε τηλέφωνο και το πρώτο πράγμα που ακούς είναι : Μωρό μου καλημέρα!

Μπορεί εμάς τα κορίτσι να μας αποκαλούν υστερικές, υπεραναλυτικές και άλλα υπέροχα και καθόλου παράλογα επίθετα (ειρωνεία στο φουλ) αλλά και τα αγόρια δε ξέρουν που τους παν τα τέσσερα. Υπάρχουν πολλά τυπάκια που δε μπορούν να διαχωρίσουν τι σημαίνει fuck buddy, τι σημαίνει σχέση και τι σημαίνει one night stand με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται το ίδιο σε όλες μας και εμείς να ζούμε καθημερινά με την αγωνία και την απορία για το τι συμβαίνει με αυτόν που θέλουμε. Είμαστε μαζί; Απλά περνάμε καλά και το σεξ είναι καταπληκτικό;

Βάση εμπειρίας θα μιλήσω και όποιος θέλει ας αντικρούσει με σωστά επιχειρήματα!

1. Όταν ένα αγόρι αρχίζει και σε αποκαλεί μωρό μου δε σημαίνει απολύτως τίποτα! Δε σημαίνει πως επειδή μιλήσατε τρεις φορές μέσα στην ημέρα πως είσαι το κορίτσι του και πως επειδή σε αποκαλεί μωρό μου και χαζοζουζουνίστικα ονόματα πως είστε σε σχέση.

2. Όταν ένα αγόρι θέλει να βρίσκεστε μια φορά στο τόσο έπειτα από δική του προτροπή να αράξετε σπίτι και να δείτε ταινία δε σημαίνει τίποτα. Απλά θέλει να αράξει, να κάνει σεξ και έπειτα να φύγει για να πάει σπίτι να κοιμηθεί.

3. Όταν ένα αγόρι θέλει απλά να περάσει από το σπίτι σου για μια ωρίτσα τάχα μου και καλά για να σε δει, δε σημαίνει τίποτα.

4. Όταν ένα αγόρι εξαφανίζεται για 2-3 μέρες και ξαφνικά εμφανίζεται όταν βλέπει το τσεκ-ιν σου σε γνωστό στέκι των Αθηνών που εσύ πήγες για να πιεις δε σημαίνει τίποτα. Απλά θα σε ρβτήσει τι θα κάνεις μετά για να βρεθείτε να κάνετε σεξ.

5. Όταν ένα αγόρι δε σε συμπεριλαμβάνει στις καθημερινές του δραστηριότητες, τύπου: καφέ με φίλους, εξόδους για φαγητό και γενικότερα καταστάσεις που κάνουν τα ζευγάρια…Σημαίνει πολλά!

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά και το ανδρικό φύλο έχει πολλά θέματα να λύσει. Εσύ όμως μη δίνεις σημασία σε τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί πολύ απλά δεν αξίζουν. Εξάλλου τα κορίτσια του Yolo είμαστε και είστε για να ζούμε μοναδικές στιγμές!