Μόδα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, η χρήση των smartphone για να κρατάνε τις γυναίκες ενήμερες σε θέματα σεξουαλικής φύσεως και γονιμότητας, όπως οι επιδόσεις στο σεξ αλλά και για να τους υπενθυμίζει ποιες μέρες πρέπει να περιμένουν τη γνωστή «περίοδο».
Τέτοια εφαρμογή είναι το Glow, το οποίο έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των γυναικών, τόσο εκείνων που θέλουν να κάνουν παιδί όσο κι εκείνων που δεν επιθυμούν να συλλάβουν άμεσα παιδί.

glow1_0
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα, η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει βοηθήσει, μέσα σε δύο χρόνια, περίπου 150.000 γυναίκες να συλλάβουν παιδί.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει συλλέξει το Glow από το δείγμα χρηστών του, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα συμπεράσματα που έχει βγάλει σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των γυναικών:
• Οι Καναδέζες κάνουν 45% περισσότερο σεξ και μένουν 21% ευκολότερα έγκυες από τον μέσο όρο των γυναικών παγκοσμίως.

• Από την άλλη, οι γυναίκες στην Λατινική Αμερική κάνουν 4% λιγότερο σεξ από τον μέσο όρο.

• Πολλές γυναίκες αναφέρουν αλλαγές στην διάθεση τους, όταν έχουν περίοδο. Αυτό τείνει να μειώσει τις σεξουαλικές τους ορμές έως και μία εβδομάδα μετά το τέλος της περιόδου.

• Οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν πιο σέξι και έχουν μεγαλύτερες ορμές περίπου 12-13 μέρες μετά το τέλος της περιόδου τους.

• Οι γυναίκες ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ την τελευταία μέρα του κύκλου τους.

• Περίπου το ένα τρίτο των γυναικών που πήραν μέρος στην έρευνα θα προτιμούσαν να «εγκαταλείψουν» το σεξ παρά το κινητό τους.

Πηγή: neopolis.gr