Το καταλαβαίνω να μην πιστεύεις στα ζώδια, εξάλλου ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις όπου όντως άτομα του ίδιου ζωδίου έχουν κοινά χαρακτηριστικά αλλά μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ αν φταίει το ζώδιο στ' αλήθεια ή αν ήταν μια απλή σύμπτωση. Όπως και να χει, εμπειρικά και ιδανικά, ακολουθούν τα top fashion trends της σεζόν για το κάθε ζώδιο και - που ξέρεις! - μπορεί να ταυτιστείς κι εσύ μ' αυτά!

Ζυγός - Βικτωριανή μπλούζα.

Αυτό το fashion trend είναι προορισμένο για μια ρομαντική ψυχή σαν αυτή που έχει η κοπέλα Ζυγός. Φιόγκος, κουμπιά, κλειστός λαιμός, ό,τι πρέπει για σένα που έχεις γεννηθεί στα μέσα Σεπτέμβρη περίπου και νιώθεις όμως ότι ανήκεις σε άλλη εποχή. Σίγουρα ένα από τα must have της σεζόν!

Σκορπιός - κρόσια, πολλά κρόσια.

Με έξτρα flirty διάθεση και αρκετή αυτοπεποίθηση, τα κρόσια θα δώσουν ακόμη περισσότερη θηλυκότητα στη Σκορπίνα. Είτε πρόκειται για κρόσια στην μπλούζα ή τη φούστα, είτε στην τσάντα και το γιλέκο, δεν έχει καμία διαφορά. Δίνουν κίνηση και στιλ έτσι και αλλιώς! Το boho στοιχείο μας ταξιδεύει στη δεκαετία του '70, όπου ήταν ακόμη πιο έντονο το πάθος.

Τοξότης - Δερμάτινο παντελόνι.

Οι Τοξοτίνες τρελαίνονται να εξερευνούν καινούρια πράγματα, γι' αυτό και το δερμάτινο παντελόνι που θέλει τόλμη για να φορεθεί, ανήκει δικαιωματικά σ' αυτές. Να ορίστε, μ' αυτό το κομμάτι στην ντουλάπα σου η εξερεύνηση γίνεται παιχνιδάκι!

Αιγόκερως - Αμάνικο πουκάμισο.

Χάρη στη σοβαρότητα που βγάζουν, αυτό το κομμάτι θα γίνει ένα με την καθημερινότητα τους. Απλό και επιβλητικό, το αμάνικο πουκάμισο (και ειδικά σ'αυτό το χρώμα) θα σου χαρίσει πολύ ξεχωριστές και σικ εμφανίσεις.

Υδροχόος - Εμπριμέ παντελόνι.

Ναι είμαι υδροχόος, ναι φέτος το τόλμησα και γω - κυρίως σε κολάν αλλά και σε κανονικό παντελόνι. Τα prints συνδυάζονται τέλεια με μονόχρωμο μπλουζάκι ή πουκάμισο για casual αλλά και formal εμφανίσεις.

Ιχθείς - Boho μάξι φόρεμα.

Ό,τι πρέπει για εσάς τις ονειροπόλες! Τα κορίτσια που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο έχουν έντονη καλλιτεχνική φύση την οποία και προβάλλουν με έντονα και επιβλητικά prints. Ιδανικά συνδύασε το με τα μποτάκια σου ή με τα αγαπημένα σου sneakers.

Κριός - Ζιπ κιλότ.

Από τα πιο ξεχωριστά και διαχρονικά κομμάτια που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της - ό,τι ζώδιο κι αν είναι φυσικά! Εσείς ειδικά που ανήκετε στο ζώδιο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη ζιπ κιλότ εδώ!

Ταύρος - Μπαλαρίνες

Τόσα fashion trends επικρατούν αυτή την εποχή, το' χε η μοίρα σου φαίνεται εσένα να σου τύχουν τα loafers. Μη στεναχωριέστε Ταυρίνες, τουλάχιστον τα πόδια σας θα ξεκουραστούν αρκετά αυτό το χειμώνα. Αν φυσικά έχεις τόσο ευαίσθητα πόδια, ορίστε, σου έχω εδώ μερικά tricks για να γλιτώσεις πληγές και πόνο.

Δίδυμος - Τοπ με έξω τους ώμους.

Από τα πιο σέξι κομμάτια που θα μπορούσαν να σου τύχουν! Σκέφτεσαι γρήγορα και βασικά το μυαλό σου στροφάρει διαρκώς, γι' αυτό και θα ήθελες να δοκιμάσεις ένα νέο trend. Αυτή τη σεζόν βγάζουμε τους ώμους έξω, οπότε σε συμφέρει αρκετά το ότι θα μπορέσεις να φοράς τα καλοκαιρινά σου τοπ και το χειμώνα - αρκεί να μην κρυώνεις βέβαια. Στα πάρτι θα τραβάς όλα τα βλέμματα, δε χωράει αμφιβολία.

Καρκίνος - Πουλόβερ.

Αν και ζώδιο του καλοκαιριού, σου αρέσει πολύ να χουχουλιάζεις. Αγαπάς το χειμώνα κι αυτό είναι κάπως οξύμωρο. Για σένα το ζώδιο σου επέλεξε ένα από τα πιο ζεστά κομμάτια της ντουλάπας. Ταιριάζει με τα τζιν σου, τα παντελόνια σου, ακόμη και με τις φούστες σου!

Λέων - Statement Σκουλαρίκια.

Αυτό το trend μας κυνηγάει από τις προηγούμενες σεζόν, αν και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια δε θα είναι ποτέ εκτός εποχής. Οι λέοντες γεννήθηκαν μέσα στο καλοκαίρι και τον ήλιο, οπότε τους αξίζει κάτι πολύ λαμπερό στη μοιρασιά των fashion trends! Αγαπούν εξάλλου να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτά τα σκουλαρίκια είναι λες και υπάρχουν γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό. Καιρός να βάλεις τα ear cuffs ξανά στο παιχνίδι!

Παρθένος - Τζιν φούστα σε Α γραμμή.

Κάτι διαχρονικό, σικ και απλό για εσάς τις Παρθένους. Το έχετε πολύ με το στιλ και το ντύσιμο, οπότε δε σας φοβάμαι. Θα συνδυάσετε τέλεια το trend που σας ανήκει και θα σχηματίσετε το πιο ξεχωριστό outfit - με ψηλές μπότες ή μποτάκια για παράδειγμα.