Η ζιπ κιλότ μοιάζει σαν να υπήρχε από πάντα ενώ έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε παρόμοια τάση: φαρδιά γραμμή που φτάνει μέχρι το γόνατο και ψηλόμεσο κόψιμο. Με τα χρόνια, το μήκος της αλλάζει, άλλες φορές φτάνει πάνω από το γόνατο, άλλες φορές λίγο παρακάτω, ενώ ενίοτε στενεύει κιόλας αγκαλιάζοντας με χάρη το πόδι. Μοιάζει με φούστα και αυτό είναι που την κάνει αέρινη και άνετη. Ορίστε μερικές ιδέες για να συνδυάσεις την ζιπ κιλότ και να την κάνεις απαραίτητο κομμάτι του ντυσίματος σου:

1. Ζιπ κιλότ και τακούνια, μια σχέση αγάπης. Προτίμησε αυτό το look για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, σαν να λέμε συνέντευξη για δουλειά.

2. Ροζ μπονμπόν! Μπορεί να δείχνεις σαν καραμέλα, αλλά τουλάχιστον θα έχεις πετύχει ένα άκρως καλοκαιρινό outfit, ιδανικό για πρωί και βράδυ. Και σ' αυτό το look, τη διαφορά θα κάνει το παπούτσι που θα επιλέξεις, η ζιπ κιλότ πάντως πηγαίνει με όλα.

3. Κομμένο Τ-Shirt και ξερό ψωμί. Η καλύτερη επιλογή για ένα casual αλλά και ξεχωριστό look. Μπορείς να το συνδυάσεις επίσης με τα Layered κοσμήματα ή τα flash tattoos, ιδανικό για συναυλίες και φεστιβάλ.

4. To τοπάκι είναι τοπ! Αν έχεις τις κατάλληλες αναλογίες, μπορείς να το φορέσεις! Αν δεν τις έχεις, σε καταλαβαίνω, ούτε εγώ τις έχω, αλλά μπορείς να φορέσεις ένα τοπάκι και πάλι που να είναι λίιιγο πιο μακρύ από το εικονιζόμενο. Και οι κοιλίτσες έχουν ψυχή!

5. Sneak peek στα sneakers! Κανείς δεν είπε ότι η ζιπ κιλότ είναι αλλεργική στα αθλητικά σου, ίσα ίσα τα συμπαθεί γιατί της δίνουν άλλο αέρα!

6. Το black & white που αγαπώ. Ίσως αυτό να είναι το πιο αγαπημένο μου style, ίσως λέμε. Τι να προσέξεις; Aν το ρίξεις στη ρίγα κάτω, το πάνω να είναι μονόχρωμο. Δε χωράνε λάθη σ' αυτό!

Φωτογραφίες