Μη βιαστείς να πεις ότι δεν πιστεύεις σε ζώδια ή ότι το κάθε άτομο είναι μοναδικό οπότε δεν μπορεί να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα άτομα ή ότι το πως είσαι στη σχέση σου εξαρτάται κι από το άτομο που είσαι μαζί και όχι αποκλειστικά από σένα. Και γω αυτά θα έλεγα, αλλά προτείνω να διαβάσεις τα παρακάτω και μετά να μου πεις αν τα ζώδια πέφτουν έξω ή όχι τελικά.

Πως είναι δηλαδή το κορίτσι ...

1. Κριός. Αντλώντας δύναμη και έμπνευση από την ενέργεια που βγαίνει από μέσα της, μεταφέρει την ίδια ακριβώς δυναμική και στη σχέση της. Παρόλο που είναι σκληρή γενικά, όταν πρόκειται για ραντεβού βγάζει προς τα έξω την αθώα και ήρεμη πλευρά της. Η σχέση της από τις πρώτες κιόλας μέρες - με το φλερτ, τη χημεία και το ρομαντισμό που εκπέμπει - την κάνει να πέφτει με τα μούτρα στο άλλο της μισό και να επενδύει πολλά σ' αυτό.

zodiac girlfriend aries

2. Ταύρος. Εύκολο άτομο, που αγαπάει την καλή ζωή και αφοσιώνεται στη σχέση της. Η κοπέλα ταύρος είναι πιστή και ειλικρινής, γι' αυτό άλλωστε και απαιτεί το ίδιο κι από τη σχέση της. Δε διστάζει να θυσιάσει κάποια δική της ανάγκη για χάρη του αγοριού της. 

zodiac girlfriend taurus

3. Δίδυμος. Αγαπάει να ερωτεύεται και να μπλέκει σε ρομαντικές ιστορίες! Ζει για το φλερτ και είναι πιστή στη σχέση της - καλό σημάδι αυτό! Από τη στιγμή που θα βρει τον άντρα που θα τα βγάλει πέρα μαζί της και με το χιούμορ της, θα τον ερωτευτεί πολύ και θα αφιερώσει σ' αυτόν όλο της το είναι. 

zodiac girlfriend gemini

4. Καρκίνος. Μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή δε θα μπορούσε να μη νοιάζεται πολύ (μιλάμε για πάρα πολύ) για το άλλο της μισό. Τι θα προσφέρει στη σχέση της; Άριστες επικοινωνιακές ικανότητες - κάτι που θα εκτιμηθεί πολύ από το σύντροφο που θα επιλέξει. Μπορεί να δείχνει ντροπαλή αρχικά, αλλά όταν θα βρει αυτόν που θα της κλέψει την καρδιά ανοίγεται αμέσως.

zodiac girlfriend cancer

5. Λέων. Τι τη χαρακτηρίζει; Αρχικά, το ότι είναι πιστή στο αγόρι της κι έπειτα η γοητεία που επιστρατεύει για τις ανάγκες του φλερτ. Θα κλέψει την καρδιά του άλλου με τον ενθουσιασμό της και τη γενναιοδωρία της, ενώ είναι τόσο θερμή που ποιος θα μπορούσε να της πει όχι; Ζητάει κυρίως να την αγαπούν και να τη σέβονται και θα τότε θα κάνει κι εκείνη το ίδιο.

Zodiac girlfriend LEO

6. Παρθένος. Συναισθηματική και πολύ ρομαντική, αλλά ποτέ δε θα σταματήσει αυτό το άτιμο το μυαλό της να ελέγχει την καρδιά της. Δε θα τη δεις να ερωτεύεται τρελά κάποιον. Έξυπνη και συνειδητοποιημένη, θα θυμάται ακόμη και το παραμικρό που μπορεί να της έκανες και θα τσεκάρει από μέσα της κάθε πράξη του αγοριού της. Θα τον περνάει από έλεγχο για κάθε του ενέργεια, μέχρι να σιγουρευτεί ότι είναι ο ένας και μοναδικός. 

zodiac girlfriend virgo

7. Ζυγός. Πάντα επιλεκτική όταν πρόκειται για διαλέξει το αγόρι που θα είναι μαζί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι κακό. Ισορροπημένη και ευγενική ψυχή, η ζυγός δεν είναι καθόλου δύσκολο να κλέψει την καρδιά κάποιου και να τον κάνει να την ερωτευτεί. Δεν της αρέσει να είναι ο αρχηγός της σχέσης ούτε να επιβάλλεται στον άλλο - σε μια σχέση με ζυγό κυριαρχεί η απόλυτη αρμονία. 

zodiac girlfriend libra

8. Σκορπιός. Πιστή στη σχέση της και εξαρτημένη από τον έρωτα και την αγάπη. Από τη στιγμή που η κοπέλα Σκορπιός αποφασίζει να αφεθεί εμπιστεύεται και γίνεται άξια απόλυτης εμπιστοσύνης, ενώ δίνει παράλληλα στη σχέση της την ένταση που χρειάζεται για να διατηρεί ολοζώντανο το ενδιαφέρον της. Έχει αυτοπεποίθηση, σεξουαλικότητα και φιλοδοξίες που δε θα μπορέσουν να μη μαγέψουν τον άλλο.

zodiac girlfriend scorpio

9. Τοξότης. Πάντα αισιόδοξη και πρόθυμη να κρατήσει μόνο τα θετικά στοιχεία του συντρόφου της. Αναζητάει διαρκώς την περιπέτεια και την ελευθερία κι αυτό την κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Έχει μια παιδική αθωότητα που γοητεύει αλλά πολλές φορές η ανάγκη της για ανεξαρτησία ενδέχεται να μπλοκάρει το αγόρι της. Όταν βρει την πραγματική αγάπη, δε διστάζει να αφοσιωθεί.

zodiac girlfriend sagiittarius

10. Αιγόκερως. Πρόκειται για μια ξεχωριστή δύναμη στο παιχνίδι του φλερτ και της γοητείας. Για να αντέξει ένας άντρας μαζί της, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δυνατός και ανεξάρτητος, μιας και αυτά τα στοιχεία έχει σε μεγάλο βαθμό η Αιγοκερίνα. Μπορεί να μη θέλει να κυριαρχεί στη σχέση αλλά όταν δεν της αρέσει κάτι, δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

zodiac girlfriend capricorn

11. Υδροχόος. Τι αναζητάει βασικά; Την πνευματική και συναισθηματική σύνδεση και επικοινωνία. Πρώτα κερδίζεις το μυαλό της κι έπειτα την καρδιά της - είναι νόμος για τη γυναίκα Υδροχόο. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα που κερδίζει από την αρχή τον άλλο με το χιούμορ της και την εξυπνάδα της. Είναι απρόβλεπτη κι αυτό την κάνει ακόμη πιο γοητευτική.

zodiac girlfriend aquarius

12. Ιχθείς. Ντροπαλή και αθεράπευτα ρομαντική, ερωτευμένη με την ιδέα του να είναι ερωτευμένη και να έχει διαρκώς πεταλούδες στο στομάχι. Όταν πρόκειται για τη σχέση της, οι κινήσεις της είναι προσεκτικές και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα πριν πάρει κάποια απόφαση. Από τη φύση της θέλει να φροντίζει τον άλλο, ειδικά όταν πρόκειται για το αγόρι της. Είναι ευαίσθητη και αποτελεί αναμφίβολα ένα στήριγμα για τη σχέση της σε κάθε δυσκολία. 

zodiac girlfriend pisces