Δεν ξέρω για εσένα, εγώ το πρωί ξύπναγα πάντα ξεμαλλιασμένη, άτονη και απεριποίητη. Μέχρι που είπα να ασχοληθώ πέντε λεπτά πριν κοιμηθώ με τον εαυτό μου για το επόμενο πρωί και είδα τα αποτελέσματα άμεσα! Δεν σου λέω πως από …. πανούκλα θα γίνεις κούκλα, αλλά σίγουρα, θα είσαι πολύ πιο φρέσκια. Αρκεί, να κάνεις τα παρακάτω:


1.    Ξεβάψου, βρε κορίτσι μου


Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στο δέρμα σου και φυσικά στην ομορφιά σου το επόμενο πρωί, είναι να κοιμηθείς βαμμένη. Ξεβάψου καλά πριν πέσεις για ύπνο και για περισσότερη φροντίδα, αφού πλύνεις το πρόσωπο σου το βράδυ, άπλωσε ένα λάδι προσώπου. Είναι πολύ ενυδατικά και αν μπορείς να τα ανεχτείς στον ύπνο σου, τότε προτίμησέ τα. Θα ανακουφίσεις το δέρμα σου, προσφέροντάς του βαθιά ενυδάτωση.

Δες εδώ 5 συνήθειες που κάνουν κακό όχι μόνο στην υγεία αλλά και στην τσέπη σου!

2.    Κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο


Χαλαρώνουν οι μύες, φτιάχνει η διάθεση και ενυδατώνεις το σώμα σου. Για .. δική σου απόλαυση, βάλε και λίγη μουσικούλα, άναψε κανένα κεράκι και θα περάσεις τέλεια! Τι καλύτερο;

3.    Ενυδάτωσε το δέρμα σου


Μετά το μπάνιο, ενδείκνυται να βάλεις μια κρέμα (ενυδατική, αδυνατιστική, κατά της κυτταρίτιδας κτλ). Η κρέμα θα δράσει όλη τη νύχτα και το πρωί θα ξυπνήσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο όμορφο δέρμα!

Δες εδώ τα πιο συχνά λάθη υγείας που κάνουν οι γυναίκες

4.    Βούρτσισε τα δόντια σου


Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Το βούρτσισμα των δοντιών, τουλάχιστον πριν κοιμηθούμε το βράδυ, κάνει καλό στα δόντια μας, βοηθάει την αναπνοή μας και την επόμενη μέρα, το στόμα μας είναι πιο φρέσκο και τα δόντια μας πιο άσπρα!

Δες ποιες είναι οι τροφές που κιτρινίζουν τα δόντια...

5.    Φρόντισε τα χείλια σου


Το πρωί μόλις ξυπνήσουμε, τα χείλια στις περισσότερες γυναίκες, είναι σκληρά και ξηρά. Για να είναι έτοιμα για… φίλημα, χρησιμοποίησε ένα lip balm. Είναι το πιο εύκολο και το πιο σημαντικό προϊόν ομορφιάς πριν ξαπλώσεις για ενυδάτωση. Εναλλακτικά μπορείς να απλώσεις λίγο έλαιο αμυγδάλου, θα ενυδατώσει σε βάθος τα χείλη σου.

6.    Διώξε τους μαύρους κύκλους


Πως; Με Serum ματιών. Πριν τον ύπνο, θα ήταν καλό να βάζεις έναν ορό ενυδάτωσης για να αποφύγεις τα πρηξίματα και τους μαύρους κύκλους το επόμενο πρωί.

Δες εδώ 10 αθώες συνήθειες που κάνουν κακό στην υγεία σου.


7.    Κοιμήσου καλά

Το μεγαλύτερο φάρμακο. Ύπνος. Προσπάθησε να έχεις πέσει μέχρι τις 11:30 και κοιμήσου για τουλάχιστον 7 ώρες. Τι σου λέω, ε; Κοιμάσαι το πρωί και ξυπνάς το μεσημέρι, το πιθανότερο. Πολύ κακώς!

Έχεις αυπνίες; Δες γιατί!