Δε θα βαρεθώ ποτέ να σας λέω ότι αυτή είναι η αγαπημένη μου εποχή κι εσείς απλά μπορεί να βαρεθείτε να το ακούτε - ειδικά οι summer lovers. Τα πρώτα κρύα είναι μαγικά (μια μικρή υπερβολή) και η αίσθηση του μακρυμάνικου είναι τέλεια. Κολάν, κάλτσες, μακρυμάνικα μπλουζάκια, ζακέτες, αχ για μας είναι η ζωή!

Ποια τζάκετ έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή;

Κάπα μα ποια κάπα. Θα φορεθεί πολύ αυτό το στυλ φέτος, θα γίνει της κάπας - τα έχουμε πει αυτά. Μ' αρέσει ιδιαιτέρως η κάπα για ένα βασικό λόγο: σε ζεσταίνει μεν χωρίς να σε κάνει να φαίνεσαι σαν μια άχαρη μάζα δε. Μ' ένα ωραίο παντελόνι ή κολάν, είναι ό,τι πρέπει. Όσο για το χρώμα, ας είναι σε βουργουνδί που είναι και το χρώμα της σεζόν!

Τύπου Ρόμπα. Λες και σε πετύχαμε να σουλατσάρεις μέσα στο σπίτι σου. Γενικώς όλα αυτά τα πανωφόρια που σε ζεσταίνουν το χειμώνα, χωρίς να είναι πολύ fluffy, πολύ τα συμπαθώ να ξέρεις. Το συγκεκριμένο ταιριάζει τρομερά με τζιν σε στενή γραμμή και είναι ένα ιδιαιτέρως ευκολοφόρετο κομμάτι - για τα κρύα του χειμώνα όταν ο ήλιος λάμπει αλλά και για το φθινόπωρο που η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή. 

Biker Jacket κι ας μην έχεις ούτε πατίνι. Το ντύσιμο σου αποκτά έτσι μια πολύ πιο ροκ διάθεση, βγάζοντας κάτι ατίθασο, εφηβικό και αντισυμβατικό. Πηγαίνει με κάθε outfit, ακόμη και με τη φόρμα του γυμναστηρίου μπορείς να το φορέσεις - δε θα σε παρεξηγήσει κανείς.

Το "καλό" παλτό. Χρειάζεσαι κάτι που να ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις ταυτόχρονα και να μπορείς να φύγεις μ' αυτό από το σπίτι το πρωί και να επιστρέψεις το βράδυ - δε βαρέθηκες να σέρνεις όλη την ντουλάπα σου για να είσαι comme il faut; Μπορείς να πας μ' αυτό τη δουλειά σου ή στη σχολή σου, να συνεχίσεις για τον καφέ σου και να βγεις με τους φίλους σου για τα γενέθλια της τάδε. Δεν είναι ούτε πολύ καλό, ούτε πολύ πρόχειρο - βασικά είναι καλό επειδή σε βολεύει για τα πάντα!

Parka. Είναι κλισέ να το αγοράσεις σε χακί ή καφέ, αλλά αν το έχεις ήδη φυσικά και μπορείς να το τιμήσεις. Με κουκούλα ή χωρίς, με ζώνη ή χωρίς, θα σε βολέψει αρκετά στις πιο casual εμφανίσεις σου. Ιδανικό για τα κρύα φθινοπωρινά πρωινά στη σχολή!

Τύπου Bomber. Ειδικά αν είναι πιο φαρδύ και δεν ζακετοφέρνει, εγώ να ξέρεις το προτιμώ. Ιδανικό για πιο χαλαρές εμφανίσεις και για ένα πιο ανδρόγυνο σύνολο - ακόμη κι αν είναι σε παστέλ αποχρώσεις μας κάνει!

Αγαπημένες μακριές ζακέτες. Και ζακέτα και μακριά και γκρί, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Μ' αρέσει γιατί κρύβει ατέλειες και ταιριάζει απίστευτα με sneakers και skinny jeans. Αν θες να πετύχεις ένα hot hot hot fashion trend γι' αυτή τη σεζόν, αγόρασε μια ζακέτα σε βουργουνδί - είπαμε, αυτό είναι ΤΟ χρώμα γι΄αυτή την εποχή.

Trench coat style. Το στυλ θυμίζει καπαρντίνα, αλλά το μήκος κολακεύει. Απλή και σοφιστικέ, μπορεί να συμπληρώσει το ντύσιμο σου και να σε προστατέψει από τα πρώτα κρύα. Μην περιμένεις να κάνεις τη διαφορά μ' αυτή, αλλά με μια ξεχωριστή τσάντα ή με statement αξεσουάρ είσαι in fashion όσο δεν πάει.

Το κλασικό denim. Δε θα τα χαλάσουμε στο μήκος, αν και εγώ προτιμώ το πιο κοντό - αυτό που φτάνει μέχρι τη μέση. Πηγαίνει με όλα, κάνει το ντύσιμο σου casual και stylish. Φέτος, θα αγαπήσουμε μια στάλα παραπάνω τα φαρδιά, που θυμίζουν τη δεκαετία των 80s και κρύβουν κάπου μέσα τους μια δόση αλητείας και ανεμελιάς.