Μπορεί να είσαι δυναμική, αλλά να μην φαίνεται αρκετά στους τριγύρω… Μπορεί να έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και να θέλεις να την ανεβάσεις –ή τουλάχιστον να φαίνεται ότι είναι ανεβασμένη… Υπάρχουν πολλά, μικρά τρικς που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, πιο δυναμική και –εν τέλει- πιο όμορφη και θελκτική! Γιατί, κακά τα ψέματα, το υπερβολικά συνεσταλμένο, δεν το προτιμά κανείς!

Δες 10 καθημερινά fashion mistakes που πρέπει να αποφύγεις.

1.    Χαμογέλα αληθινά


Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω, υπάρχουν κάποια χαμόγελα που είναι ψεύτικα, τυπικά, άχρωμα και άοσμα. Και υπάρχουν και χαμόγελα που είναι αληθινά, ζεστά, γεμάτα θετική ενέργεια και αγάπη! Αυτού του είδους τα χαμόγελα, κάνουν μια γυναίκα πιο σίγουρη για τον εαυτό της και αυτομάτως πιο συμπαθητική!

2.    Κράτα οπτική επαφή


Το να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, σου δίνει μια δύναμη και σε κάνει να φαίνεσαι με τεράστια αυτοπεποίθηση. «Και θα με κοιτάς στα μάτια, και θα γίνομαι κομμάτια» που λέει και ένα τραγούδι…  Πώς θα κάνεις τα ματάκια σου, ματάρες;

3.    Μη φοβάσαι να αγγίξεις τον συνομιλητή σου


Δεν εννοώ φυσικά να αρχίσεις να τον πιάνεις τον άνθρωπο ή να του κάνεις αγκαλίτσες-ειδικά εάν δεν τον ξέρεις καλά-, αλλά το να είσαι κοντά με έναν άνθρωπο και να υπάρχει μια χειραψία ή ένα φιλικό άγγιγμα, δηλώνει μια άνεση και συνεπώς σε κάνει πιο αρεστή και πιο δυναμική.

4.    Μην καμπουριάζεις


Ίσως το πιο δύσκολο, ειδικά εάν έχεις συνηθίσει να καμπουριάζεις επειδή είσαι ψηλή ή επειδή έχεις μεγάλο στήθος. Κι όμως, ακόμα κι αν είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και δεν κολλάς πουθενά, εάν καμπουριάζεις, τότε δείχνεις άθελά σου τελείως συνεσταλμένη, ντροπαλή και ανασφαλής.

5.    Κοίταξε τον καθρέφτη


Δεν είναι κακό να στέκεσαι καμιά φορά στον καθρέφτη και να παίρνεις διάφορες πόζες για το πως θα είσαι πιο όμορφη και ευθυτενής. Πρόσεχε μην το παρακάνεις όμως και γίνεις ρεζίλι! Δες εδώ 15 tips για να είσαι και να αισθάνεσαι πιο σέξυ!

6.    Απόφυγε να αγγίζεις αυτιά, κεφάλι, μαλλιά και λαιμό


Δηλώνουν αμηχανία και ανασφάλεια, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις. Κράτα τα χέρια σου μακριά από αυτά τα σημεία του σώματός σου!

7.    Να είσαι στην.. τρίχα


Στην κυριολεξία! Οι περισσότερες γυναίκες, όταν έχουν χάλια μαλλί που δεν έχουν φτιάξει ή περιποιηθεί, νιώθουν ανασφάλεια, ακόμα κι αν γενικά είναι σίγουρες για τον εαυτό τους! Οπότε, για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου και να νιώσεις ένα τσικ παραπάνω σίγουρη, βάψε ρίζα, κάνε ένα διαφορετικό χτένισμα, ίσιωσε τα μαλλιά σου και γενικά, περιποιήσου τον εαυτό σου. Δες 10 tricks για σένα που βαριέσαι να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου.