Λίγο να μου μοιάζεις, καταλαβαίνω πως και για σένα η κάθε μέρα είναι ένα αχ τι να φορέσω σήμερα;, όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα περισσότερα κορίτσια αυτού του πλανήτη. Το άλλο που παθαίνω (και μη μου πεις ότι δεν το παθαίνεις κι εσύ) είναι να θέλω να ντυθώ λίγο πιο καλά, αλλά τελικά να καταφεύγω κάθε φορά στους απλούς και ίδιους συνδυασμούς. Κάτι που μόλις βγεις από την πόρτα και κάνεις το πολύ 2-3 βήματα, το έχεις μετανιώσει.

Θέλεις κάτι ξεχωριστό και άνετο για να πηγαίνεις στη σχολή σου; Διάλεξε κάτι από τα παρακάτω λοιπόν!

1. Pajama Dressing. Εφόσον το φοράει η Rihanna, δε θα μπορούσα να το αμφισβητήσω. Κι αν δε ντρέπεται εκείνη να κυκλοφορεί μ΄αυτό, τότε σίγουρα κι εσύ μπορείς να το φορέσεις. Να ξέρεις αν σε έβλεπα έτσι στη σχολή θα σε σχολίαζα, αλλά αν κρίνεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις μια χαρά, τότε κι εγώ μαζί σου.

2. Leggings. Αν δεν είναι αυτό το ντύσιμο της τεμπέλας τότε ποιό άλλο είναι; Βάζεις ένα κολάν με μια μπλούζα και τελείωσε η υπόθεση. Οι μπότες, τα αξεσουάρ και η τσάντα είναι το πιο εύκολο κομμάτι φυσικά - το δύσκολο είναι να διαλέξεις ντύσιμο! Μαύρο ή σκούρο κόκκινο, καφέ ή γκρί, εμπριμέ ή μονόχρωμο, το κολάν ήταν, είναι και θα είναι ένα φοβερό και τρομερό key piece για την ντουλάπα σου.

3. Sweater Dress. Από τα αγαπημένα μου χειμερινά ρούχα! Δείχνει casual αλλά είναι ιδανικό και για την έξοδο σου, μπορεί να είναι φαρδύ και να θεωρείς ότι δε σε κολακεύει αλλά να ξέρεις ότι είναι πολύ πολύ πολύ σέξι. Η μόδα αυτή σίγουρα ήταν στα πάνω της όταν ήμουν στο Λύκειο, αλλά το έχουμε ξαναπεί αυτό, η μόδα κάνει κύκλους, γι' αυτό μην πετάς τίποτα.

4. Ολόσωμη μίνι φόρμα. Και μίνι και ολόσωμη; Αμέ γίνεται! Καλύπτει το σώμα σου μέχρι κάποιο σημείο του μηρού σου, έτσι ώστε να έχεις ένα χαριτωμένο και girly ντύσιμο ακόμη και το χειμώνα. Ειδικά αν δένει στη μέση, θα σε κολακεύει ακόμη περισσότερο. Καλσόν, μπότες και ένα ασορτί κασκόλ και τσουπ αμέσως, παίρνεις 10 με τόνο σε στιλ.

5. Jumpsuits. Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα με τα όλα της. Άνετη, χαλαρή και χωρίς να είναι απαραίτητα ξεκάθαρο το αν είναι casual ή επίσημη. Εξαρτάται από το πως θα τη συνδυάσεις, με μια ζακέτα είναι ιδανική για να πας στο μάθημα, μ' ένα statement κολιέ μπορείς να βγεις μετά τη σχολή με τους συμφοιτητές σου. Τέτοια ντυσίματα θέλουμε, για κάθε περίσταση και για κάθε ώρα.

6. Palazzo Pants. Η' αλλιώς, η γνωστή σε όλες, παντελόνα. Θυμίζει αρκετά στην πρώτη επιλογή, αλλά με έναν πιο σοβαρό τόνο - δε νομίζω δηλαδή να σχολιαστείς αν σκάσεις στη σχολή με μια τέτοια παντελόνα. Εντάξει, δε χρειάζεται να είναι εμπριμέ, αλλά μια μονόχρωμη συνδυασμένη με μια ασορτί μπλούζα και τσάντα, μόνο καλά σχόλια θα προκαλέσει να ξέρεις.

7. Dressy Sweats. Σαν να λέμε, μια επίσημη φόρμα. Κρατάει από τη φόρμα, την άνεση & τη χαλαρότητα και από το παντελόνι, το στιλ & τον πιο επίσημο χαρακτήρα. Όλα αυτά συνδυασμένα θα τα βρεις στο dressy sweat! Με ένα όμορφο T - shirt και τα sneakers σου, θα είσαι η πιο καλοντυμένη της χρονιάς σου.

8. Pajama Jeans. Ξέρεις ποια λέω, αυτά που είναι κάπως σαν να χάνεσαι μέσα τους. Μοιάζει με φόρμα, αλλά είναι τζιν, οπότε είναι άνετο, χαλαρό, ταιριάζει με όλα σου τα μπλουζάκια, τα παπούτσια και τις τσάντες. Να το αγοράσεις κι εσύ γιατί σώζει ζωές!