Πόσο fail είναι να έχεις ένα φοβερό ντύσιμο,ένα καταπληκτικό φόρεμα ή ένα  ιδιαίτερο στυλ και να στο χαλάει.... το εσώρουχο που φοράς! Πραγματικά, τελείως αποτυχία, και το θέμα είναι ότι γίνεται και συχνά-ειδικά το καλοκαίρι. Πάρε μερικές ιδέες για να μην πέσεις στα λάθη των γυναικών που κυκλοφορούν ανάμεσά μας....

Τι λέει για σένα το χρώμα των ρούχων που διάλεξες να βάλεις;

1. Pencil φούστα

Ωραία επιλογή για καλοκαίρι, για το γραφείο, για επαγγελματικά ραντεβού ή για απλά θηλυκές εμφανίσεις!Τι εσώρουχο όμως να βάλεις; Η πιο κατάλληλη επιλογή είναι ένα δαντελωτό στρινγκ που δεν διαγράφει και σου κάνει ωραίο ποπό. Δες εδώ 4 tips για να κρύψεις τα παχάκια δεξιά -αριστερά!

2. Φούστα σε άλφα γραμμή

Φυσικά και κάθε φορά που λέμε φούστα, εννοείται ότι συνεπάγεται και φόρεμα και όποιο ρούχο είναι σε γραμμή άλφα! Το κατάλληλο εσώρουχο είναι ένα ωραίο σορτσάκι που «μαζεύει» την περιοχή γύρω από την περιφέρεια, αλλά δεν έχεις και το άγχος μην διαγράφει, γιατί δεν είναι κολλητό το ρούχο! Δες εδώ πώς θα φορέσεις το μαύρο χρώμα το καλοκαίρι.

3. Μακρύ φόρεμα

Ανάλογα το φόρεμα βέβαια, αλλά ένα τέτοιο όπως στη φωτογραφία, «πηγαίνει» με ένα απλό βρακάκι, βαμβακερό που σε απαλλάσσει από τον ιδρώτα και την παραπάνω ζέστη γύρω από την περιοχή. Όχι στο συνθετικό, λοιπόν!

4. Κοντό, φαρδύ φορεματάκι

Άκρως girly, καλοκαιρινό και καλή επιλογή από το πρωί στη σχολή μέχρι το βράδυ για ποτό! Τι εσώρουχο να βάλεις; Κατ'αρχάς, όχι στρινγκ, γιατί με το που φυσήξει ένα αεράκι, έχεις γίνει ρεζίλι! Δες εδώ 11 φορές που δεν πρέπει να φορέσεις στρινγκ! Βάλε ένα κανονικό βρακάκι, εξίσου χαριτωμένο με το φόρεμά σου!

5. Ολόσωμη φόρμα

Απλή και καθημερινή ή πιο επίσημη, η ολόσωμη φόρμα σε απαλλάσσει από το άγχος «πως να συνδυάσω τι», αν και βέβαια πηγαίνει σε συγκεκριμένους σωματότυπους. Κι από μέσα τι; Πολλές επιλογές, ανάλογα και με το ύφασμα κάθε ρούχου βέβαια, ένα βαμβακερό στρινγκ ή ένα απλό βρακάκι, είναι συνήθως, οι πιο κατάλληλες επιλογές. Η ολόσωμη φόρμα είναι καλή λύση και για έναν γάμο. Δες εδώ 10 συμβουλές για να βρεις τί να φορέσεις όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις!

6. Άσπρα ρούχα

Όχι άσπρα στρινγκ, όχι μαύρα εσώρουχα! Δηλαδή, πραγματικά,  πόσο τραγικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Να υπάρχουν κοπέλες που φορούν άσπρα φορέματα και από μέσα να φαίνεται το μαύρο ή το άσπρο το βρακί. Τελείως αντιαισθητικό! Προτίμησε εσώρουχα, και καλύτερα στρινγκ, σε χρώματα του δέρματος. 

Τι λέει το χρώμα των νυχιών σου για τον χαρακτήρα σου; Δες εδώ!