Φήμες λένε ότι το χρώμα των ρούχων σου, επηρεάζει ή έστω σχετίζεται σε κάποιο βαθμό και με τη διάθεσή σου. Γι' αυτό και το χειμώνα, τα ρούχα που φοράμε - ξέρεις αυτά τα σκουρόχρωμα - μας ρίχνουν και τη διάθεση. Τώρα, όμως, που άνοιξε ο καιρός, μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις τι λέει για σένα το χρώμα που φοράς;

Γκρί βγάζει αβεβαιότητα, αδιαφορία και πεσμένη ψυχολογία. Τώρα αν το γκρί που φοράς είναι σ' ένα σούπερ μίνι φόρεμα, τότε δεν ξέρω τι θα έλεγε η επιστήμη γι' αυτό.

Μαύρο συμβολίζει τα άκρα, το ... όλα ή τίποτα!

Βάλε λίγο χρυσό για εξουσία, τελειότητα, δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. 

Το ασημί, από την άλλη, εμπνέει συναισθηματική σταθερότητα, μειώνει ή απομακρύνει εντελώς την αρνητικότητα. Μήπως να φοράμε ασημί κάθε μέρα ρε παιδιά;

Κόκκινο, ή αλλιώς το αγαπημένο μου χρώμα, συμβολίζει την ενέργεια, τη ζεστασιά, τη δύναμη, την ταχύτητα και την έντονη θέληση.

Πορτοκαλί δείχνει ενθουσιασμό, νέες ευκαιρίες και δημιουργικότητα. Αν φοράς συχνά πορτοκαλί, πρέπει να έχεις έντονη καλλιτεχνική πλευρά, δεν εξηγείται.

Πως αλλιώς θα έβγαζες προς τα έξω την αρμονία σου και την ισορροπία που σε χαρακτηρίζει; To πράσινο είναι εδώ!

Μπλε ... επειδή είσαι ήρεμο άτομο και αυτό φαίνεται και στα ρούχα σου.

Βιολετί, αν και ωραίο χρώμα, δείχνει στρες και άγχος. Μ' αυτή τη λογική, θα έπρεπε να το φοράω κάθε μέρα.

To λευκό εκφράζει αρμονία, ισορροπία και τελειότητα... ευκαιρία να το βάλεις περισσότερο μέσα στο καθημερινό σου outfit! Δες εδώ πώς θα φορέσεις λευκά με τον πιο κομψό τρόπο!