Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, έχουμε ακόμα περισσότερη διάθεση για να βάψουμε τα νύχια μας! Το ήξερες όμως ότι το τι χρώμα επιλέγεις, σημαίνει κάποια πράγματα για την προσωπικότητά σου;

Δες εδώ τι χρώμα κραγιόν φοράς, για να σου πούμε και άλλα πράγματα για τον χαρακτήρα σου!


Κόκκινο-Είσαι σέξυ

Έτοιμη για φλερτ και ερωτισμό! Είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και επιλέγεις το κόκκινο χρώμα στα νύχια σου. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει το πάθος, τον ερωτισμό, τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία.
.
Ροζ-Είσαι ρομαντική

Πιστεύεις στον έρωτα, στον ρομαντισμό και στην αγνή αγάπη. Είσαι καλοπροαίρετη και δένεσαι με φίλους και οικογένεια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ροζ φέρνει ηρεμία και χαλαρότητα.

Μπλε-Είσαι ήσυχη

Το μπλε χρώμα, όχι μόνο στα νύχια, αλλά και γενικότερα, έχει αποδεδειγμένα χαλαρωτικές ιδιότητες και είναι το ιδανικό για την καταπολέμηση του άγχους. Συνεπώς, είσαι ένα άτομο που απεχθάνεται τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είσαι άτομο εμπιστοσύνης, εμπνέεις οικειότητα και υπευθυνότητα.


Φλούο χρώματα και πολλά σχέδια- Είσαι αστεία

Αναζητάς την προσοχή από τον κόσμο και δεν φοβάσαι να ρισκάρεις νέες τάσεις στη μόδα, νέα πράγματα στην εμφάνισή σου και καινούριες προτάσεις. Τα φλούο και γενικά τα έντονα χρώματα -πχ κίτρινο, πορτοκαλί-λαχανί είναι τα χρώματα που αναγνωρίζει πρώτα ο ανθρώπινος εγκέφαλος, όπως λένε οι επιστήμονες. Το κίτρινο χρώμα αυτό καθ’αυτό συμβολίζει τη γνώση, τη ελπίδα, την ευτυχία και τη χαρά, ενώ το πορτοκαλί χρώμα εμπνέει δημιουργικότητα, ηρεμία και ενεργητικότητα.


Λευκό-Είσαι ανεξάρτητη

Ρεαλίστρια και προοδευτική, ψάχνεις την τελειότητα και την αρμονία στη ζωή σου. Δεν στέκεσαι τόσο στο παρελθόν - προγραμματίζεις τη ζωή σύμφωνα με το μέλλον και τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου και είσαι ανεξάρτητη.

Μαύρο-Είσαι δυναμική

Δυναμική, ανεξάρτητη και αποφασιστική. Αυτά είναι τα τρία χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Σου αρέσει να έχεις τον έλεγχο - έτσι μπορείς να νιώθεις ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το μαύρο σαν χρώμα συμβολίζει το μυστήριο, το άγνωστο, την δύναμη, τον έλεγχο, τη σοβαρότητα.


Μoβ-Είσαι σκεπτόμενη

Τα μoβ νύχια είναι για εκείνες που εκτιμούν το καλό γούστο και την ακεραιότητα, ενώ παράλληλα διαθέτουν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Είσαι ανοιχτόμυαλη, ευαίσθητη και σκεπτόμενη και το μoβ χρώμα είναι το ιδανικό για περισυλλογή και διαλογισμό.

Επίσης, το χρώμα των μαλλιών σου αποκαλύπτει πόσο σέξυ είσαι!
.