Σε κανέναν δεν αρέσει να τον χωρίζουν, αλλά όταν σε χωρίζουν με μια φτηνή δικαιολογία, τότε ο χωρισμός γίνεται ακόμα πιο οδυνηρός! Είναι μερικοί άντρες ρε παιδί μου, που, ξεστομίζουν τη μια βλακεία μετά την άλλη, όταν θέλουν να σε χωρίσουν, και το πράγμα ξεφεύγει, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις εάν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις. 

Δες εδώ πέντε tips για να τον ξεπεράσεις πιο γρήγορα!

Ποια είναι τα πιο συχνά ψέματα που λένε την ώρα του χωρισμού; Αυτά!

1. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω

Κλασσική ατάκα ανδρών, που έχει εφευρεθεί για να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα, αλλά καταφέρνει το αντίθετο.  Τι σημαίνει «φταίω εγώ;». Λύσ'το και ας μην χωρίσουμε., αφού είναι στο χέρι σου!

2. Είσαι πολύ καλή κοπέλα, αλλά...

Αλλά δεν με γουστάρεις! Πες το, κι άσε τα καλά του χαρακτήρα μου! Το ότι είμαι καλός άνθρωπος το ξέρω, δεν χρειάζεται να το μάθω όταν με χωρίζεις! Δες εδώ 18 λόγους που πρέπει να χαίρεσαι που χωρίσατε!

3. Είσαι πολύ καλή για εμένα

Αυτό συνήθως πάει μαζί με το από πάνω, ότι δηλαδή «είσαι πολύ καλή κοπέλα». Εσύ, πάλι, είσαι λίγο μ$)*#@κας.

4. Θέλω να μείνω λίγο μόνος μου

Να σκεφτώ κτλ...Γιατί, εγώ τι σε ενοχλώ; Πες ότι θέλεις να πας -ή ότι έχεις ήδη πάει- με άλλη και άσε τα «θέλω να μείνω λίγο μόνος μου». Αφού ξέρουμε και οι δύο, πως δεν θα γυρίσεις! Δες εδώ 10 σκέψεις που κάνει ΚΑΘΕ άντρας όταν ακούει τη λέξη "δέσμευση" (Ναι και ο δικός σου!)

5. Δεν είμαι έτοιμος για σχέση τελικά

Ε τότε τι το ξεκινήσαμε ρε φίλε; Θα μου πεις, έκανες μια δοκιμή, είδες ότι δεν σου βγήκε και τώρα το τελειώνεις. Ναι, αλλά εάν δεν είσαι έτοιμος με εμένα για σχέση, μάλλον δεν θα είσαι ποτέ.

6. Δουλεύω πολύ


Μακράν από τις χειρότερες δικαιολογίες, που φοριέται πολύ τώρα τελευταία. Το έχουν πει σε πολλές φίλες μου -ευτυχώς, σε εμένα όχι ακόμα- και είναι απίστευτα μη-ανδρική δικαιολογία. Πες ότι δεν θέλεις άλλο, μην τα ρίχνεις στη δουλειά! Και 15 ώρες την ημέρα να δουλεύεις, εάν θέλεις τον άλλον, ΤΕΛΟΣ!

7. Σου αξίζει κάτι καλύτερο

Φυσικά, αφού έμπλεξα με εσένα! Άσε με λοιπόν, να το βρω, γιατί με εσένα, έχασα πολύ χρόνο...Δες εδώ πώς ξεπερνάμε ένα χωρισμό (σύμφωνα με την επιστήμη).

8. Σκέφτομαι να μετακομίσω

Το έχουν πει και αυτό! Θα μετακομίσω σε... ένα χρόνο, οπότε ας χωρίσουμε από τώρα! Τραγικό....

Δες εδώ, εάν έχεις σχέση από απόσταση, πως δεν θα χωρίσετε!