Αρχικά, μπράβο σου που γυμνάζεσαι. Όχι, μπράβο σου! Το να γυμνάζεσαι με άλλα άτομα δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, μάλλον εξαρτάται από το χαρακτήρα σου και το πόσο άνετα μπορείς να νιώσεις σε τέτοιου είδους γυμναστικές. Όσο κι αν απολαμβάνω να κάνω γυμναστική με φίλες μου, τόσο άβολα νιώθω όταν είμαι σε γκρουπ με άλλες 20 άγνωστες κοπέλες. Όπως και να χει, το μάθημα γυμναστικής με περισσότερα άτομα αποκτάει ζωντάνια και παλμό, οπότε μπορεί να μην είναι και τόοοοσο άσχημα. Η' μήπως είναι;

1. Σίγουρα είναι άσχημα όταν η δασκάλα επιλέγει βαρετή μουσική και την στολίζει και με τη μονότονη φωνή της, αλλά καμία δεν παραπονιέται. Άντε να μιλήσεις μετά εσύ δηλαδή, να σε περάσουν για την κακιά της τάξης;

tumblr_n974peuF7W1si6hvlo1_500

2. Κι αν αργήσεις μια μέρα μπορεί να μην έχει καν χώρο για σένα. Ακόμη και συναυλία του Ρουβά, λιγότερο κοριτσομάνι έχει.

tumblr_lwmhbyMr5b1qgcs8j

3. Ενώ άλλες φορές, παρόλο που έχει χώρο για σένα, σε στριμώχνουν πίσω πίσω και δεν μπορείς καν να δεις τι κάνει η δασκάλα - μη μου πεις, κάνεις ό,τι σου έρθει στο μυαλό.

amanda-bynes-gif

4. Θα έρθει και η στιγμή που όλες ξαφνικά ιδρώνουν και η ατμόσφαιρα γίνεται το λιγότερο αποπνικτική.

tumblr_medz4n222o1qaqsz7

5. Δεν μπορεί να μη νιώθεις ανταγωνιστικά, ειδικά όταν όλες τα καταφέρνουν μια χαρά και εσύ όχι.

original

6. Ακόμη και τις λίγες φορές που φτάνεις στην ώρα σου, θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να μαζευτούν όλες. Όταν όμως αργείς εσύ - κοίτα να δεις- δε σε περιμένει κανείς.

tumblr_m88t6fCf591r317bvo1_400

7. Επίσης, είναι τρομερά άβολο να σε διορθώνει η δασκάλα 5-6 φορές, στο ίδιο μάθημα, το ίδιο προσβλητικά. Λες και γεννηθήκαμε όλες μπαλαρίνες! Άσε που οι υπόλοιπες γυρνάνε και σε κοιτάνε με τέτοιο ύφος σαν να σκότωσες άνθρωπο.

7ad1008ab3939a1f1ba6927945fe0287

8. Το χειρότερο είναι όταν η διπλανή σου μπερδεύεται στα πόδια σου και σε αποσυντονίζει. Όχι, δεν είναι ευγενικό να την σπρώξεις.

Jenna-Marbles-I-Can't-Even

9. Κάποια στιγμή, η δασκάλα σε φωνάζει μπροστά για να δείξεις μια άσκηση σε όλη την τάξη. Δυο ενδεχόμενα υπάρχουν ή να είσαι πολύ καλή και να θέλει να δώσεις το καλό παράδειγμα ή δεν κάνεις τίποτα σωστά και θέλει να σας διασκεδάσει. Εσύ ξέρεις.

Awkward-eye-contact-Awkward-Eye-contact-So-Awkward-Thats-awkward-GIF