Κατακαλόκαιρο, κι εσύ δεν κατάφερες να χάσεις τα κιλά που ήθελες και που είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου… Δεν πειράζει, μην τρελαίνεσαι… Σκέψου τα παρακάτω:

Παρόλα αυτά, δες εδώ 8 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να φορέσεις ένα νούμερο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ σε χρόνο ρεκόρ!

1.    Επειδή έχεις κάποια κιλά παραπάνω, δε σημαίνει ότι είσαι άσχημη


Ισα ίσα που το έξτρα βάρος, δίνει μια γλυκύτητα στην γυναίκα και όταν η γυναίκα δεν έχει υπερβολικά έξτρα κιλά και έχει απλά κάποια κιλά παραπάνω, είναι πιο όμορφη και συνήθως μας πάει πιο πολύ!

2.    Σε πολλούς άντρες, αρέσουν οι πιο γεμάτες κοπέλες


Αδιαμφισβήτητα! Και θα σου πω και παραδείγματα: Πολλοί φίλοι μου προτιμούν κοπέλες με πιασίματα, ενώ έχει τύχει και περίπτωση φίλου μου που δεν μπορούσε να… έρθει σε επαφή με κοπέλα, επειδή ήταν υπερβολικά αδύνατη, με αποτέλεσμα το παιδί να μην μπορεί να… λειτουργήσει!

3.    Το βάρος σου δε σε καθορίζει


Εννοούμε τον χαρακτήρα σου, το τι θα πετύχεις στη ζωή σου, το τι είσαι φτιαγμένη να κάνεις. Όλα αυτά και πολλά ακόμα, δεν έχουν με το πόσα κιλά είσαι, πόσα κιλά πήρες ή πόσα κιλά θα χάσεις. Ξεκόλλα, λοιπόν!

4.    Είναι ένα πρόβλημα, που μπορείς να αντιμετωπίσεις

Μακάρι στη ζωή σου να έχεις πρόβλημα υγείας στο επίπεδο «θέλω να χάσω κιλά»! Ευτυχώς, και να κάνεις τον σταυρό σου για αυτό, η παχυσαρκία ή τα λίγα έξτρα κιλά μπορούν να αντιμετωπιστούν. Αρκεί να έχεις πρόγραμμα και θέληση! Δες εδώ 6 τρόπους για να σταματήσεις να τρως για συναισθηματικούς λόγους

5. Οσο πιο πολλές καμπύλες έχεις τόσο πιο έξυπνη είσαι!

Και διάβασε εδώ γιατί!