Η σεξουαλική σου ζωή δεν πάει και πολύ καλά; Θεωρείς ότι χρειάζεστε ένα... ξεσκούριασμα, μία ανανέωση, κάτι το διαφορετικό;

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν πως υπάρχουν δύο πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν...Ο ύπνος και το πορνό. Το πρώτο για τις γυναίκες και το δεύτερο για τους άντρες.

Ειδικότερα, όσον αφορά στις γυναίκες, μία από τις έρευνες που δημοσιεύθηκε στο the Journal of Sexual Medicine, αναφέρει πως εάν μια γυναίκα κοιμηθεί περισσότερο το προηγούμενο βράδυ,  τότε το επόμενο πρωί θα έχει πολύ περισσότερη λίμπιντο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα, για κάθε ώρα περισσότερου ύπνου, η σεξουαλική επιθυμία αυξάνεται 14%. Επίσης, διαπιστώθηκε πως οι γυναίκες που κοιμόντουσαν περισσότερο αντιμετώπιζαν λιγότερα προβλήματα με την κολπική διέγερσή τους σε σχέση με αυτές που κοιμόντουσαν λιγότερο.

Οι άντρες από την άλλη πλευρά, εάν βάλουν στη ζωή τους λίγο παραπάνω πορνό, μπορούν να δουν θεαματικά αποτελέσματα στην σεξουαλικότητά τους και κατ'επέκταση στη σχέση τους. Αυτό διαπιστώθηκε από ακόμα μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο the Journal of Sexual Medicine. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές από το UCLA and Concordia University υποστηρίζουν πως οι άντρες που έβλεπαν περισσότερες ταινίες ερωτικού περιεχόμενου, εμφάνιζαν λιγότερα σεξουαλικά προβλήματα στη σχέση τους. 

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Το βράδυ για εσένα νάνι, το αγόρι σου στον καναπέ παρέα με πορνό, ώστε να έχετε το πρωί ένα σεξ άλλο πράγμα!