Μα αυτό το άτιμο το φιλί, σου λέει πολλά. Δεν είναι απλή υπόθεση, κακώς το υποτίμησες. Εξάλλου, πέρα από έναν τρόπο για να δείξεις το ενδιαφέρον σου, πρέπει να το χρησιμοποιήσεις για να δεις πως νιώθεις και πόσο ταιριάζετε, αρκεί να προσέξεις κι εσύ τα αντίστοιχα σημάδια.

1. Έχετε καλή χημεία; Θα το καταλάβεις ανάλογα με το πως αισθάνεσαι την ώρα που φιλιέστε. Αν θέλεις αυτή η στιγμή να κρατήσει για πάντα (μα τι ρομαντικά που τα λέω), τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Αν βέβαια από την άλλη εύχεσαι να τελειώνει το φιλί όσο πιο γρήγορα γίνεται, τότε μάλλον να το ξανασκεφτείς.

2. Μήπως είναι πιεστικός; Αν βλέπει ότι εσύ θες να τον φιλήσεις κάααπως γρήγορα επειδή δε νιώθεις καλά να φιλιέσαι μέσα στον κόσμο και εκείνος επιμένει με όποιον τρόπο μπορεί να συνεχίσετε το σαλιάρισμα, περιμένεις να σε σεβαστεί σε άλλα πιο μεγάλα και πιο σοβαρά;

3. Έχει αυτοπεποίθηση; Αν σε φιλάει και κοκκινίζει, αν φαίνεται διστακτικός σε σημείο αηδίας, αν περιμένει από σένα να κάνεις κίνηση για να φιληθείτε ή αν πρέπει να σιγουρευτεί ότι θέλεις για να κάνει την αρχή, τότε έτσι θα είναι και σε πολλά θέματα της σχέσης σας.

4. Σε καταλαβαίνει; Νιώθει πότε θέλεις να φιληθείτε και πότε έχεις 1000 πράγματα στο κεφάλι σου και απλά θες να συζητήσετε σοβαρά; Για παράδειγμα, αν είχες μια άσχημη μέρα στο σχολείο ή στη σχολή και θέλεις να το συζητήσετε, το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να προσπερνάει αυτά που λες για να σαλιαρίσετε σαν να μην τρέχει τίποτα.

5. Του αρέσεις; Το βασικότερο όλων. Νιώθεις ότι του αρέσεις αρκετά; Αυτό θα το καταλάβεις αν επιδιώκει τα φιλιά σου, αν δεν ξεκολλάει από πάνω σου και αν σε φιλάει σε άκυρες φάσεις εκεί που δεν το περιμένεις.