Οχι ότι δεν τα πας καλά μέχρι τώρα, δεν είπα αυτό. Μπορείς όμως να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω για να γίνεις ακόμη καλύτερη. Άκου, λοιπόν, προσεκτικά ...

1. Του αρέσει το έντονο κραγιόν σου, δεν του αρέσει η γεύση του. Ούτε να είναι λερωμένος μ' αυτό σαν να πάλεψε μ' ένα κουβά μπογιά. Βάλε λιγότερο ή αφαίρεσε το διακριτικά μ' ένα χαρτομάντιλο. Πρόσεξε πως θα το κάνεις για να μην είσαι εσύ τελικά αυτή που θα γίνει κόκκινη σ' όλο το πρόσωπο.

2. Μην κρεμάς τα χέρια σου, ακούμπησε τον. Αν πίστευες ότι με το να μην κάνεις τίποτα του δίνεις τον έλεγχο, μάλλον αυτός δεν το βλέπει ακριβώς έτσι! Να καταλαβαίνει ότι φιλάει ένα κορίτσι, όχι ένα σακί με πατάτες. Μην είσαι παθητική!

3. Μη δαγκώνεις δυνατά κοπελιά! Δε θέλουμε να πονάει και να σπαρταράει ο άνθρωπος. Είπαμε θέλει κάτι άγριο, αλλά μην καταλήξει στο νοσοκομείο για ράμματα. Καθόλου δεν το θέλουμε αυτό!

4. Να του χαμογελάς όταν σταματάτε για ένα δευτερόλεπτο να φιλιέστε. Να του δείξεις ότι απολαμβάνεις το φιλί σας. Μην το παίζεις δύσκολη και σοβαρή, θέλει την επιβεβαίωση του ο άνθρωπος!

5. Φίλα τον μπροστά σε κόσμο. Πάντα περίμενες να είστε μόνοι σας, γιατί; Είστε σ' ένα πάρτι ή στο αγαπημένο σας μαγαζί, μπορείς να τον αιφνιδιάσεις μ' ένα φιλί! Το ''αυθόρμητο'' θα τον ενθουσιάσει - ακόμη κι αν το σχεδίαζες για ώρες!

6. Μπορείς να παίζεις με τα δικά του μαλλιά και να αφήσεις κάτω την τούφα σου. Ας παίξει αυτός με τα δικά σου. Μη γκρινιάζεις που σου χάλασε τη μπούκλα ή το τέλειο ίσιωμα, γιατί εγώ θα στα έβγαζα τρίχα - τρίχα στη θέση του μετά απ' αυτό!