Η περίοδος των εξετάσεων μπορεί να σε βρει σε κακό χάλι εξωτερικά και εσωτερικά. Από τη μία, δεν έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, από την άλλη το άγχος και η κούραση δεν κρύβονται από το πρόσωπο σου. Πριν εφοδιαστείς με βιταμίνες, χυμούς, τετράδια και στυλό, μην ξεχάσεις να προμηθευτείς τα παρακάτω προϊόντα ομορφιάς για να αντιμετωπίσεις το άπειρο διάβασμα των ημερών και τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο σου.

1. Μαντιλάκια καθαρισμού προσώπου. Γυρνάς σπίτι από την εξέταση, τη βιβλιοθήκη, τη συνάντηση για εργασία και άλλη μια νύχτα ξέφρενου διαβάσματος σε περιμένει. Αντί να αφήσεις όλο το μακιγιάζ και το καυσαέριο στο πρόσωπο σου, παίρνεις το μαντιλάκι και το καθαρίζεις ενώ κάνεις επανάληψη την πρώτη σελίδα από το διάβασμα - τόσο θα σου πάρει, ούτε γραμμή παραπάνω.

2. Σέρουμ για κάτω από τα μάτια. Το ξέρουμε ότι διαβάζεις πολύ, εξάλλου αυτό φαίνεται και στα πρησμένα σου μάτια και στους μαύρους κύκλους. 

3. Κονσίλερ για κάτω από τα μάτια. Το ξενύχτι (ελπίζω) για διάβασμα, δε θα στο συγχωρέσουν τα μάτια σου. Απαιτούν ύπνο και ξεκούραση και εσύ τους δίνεις όλο σημειώσεις, βιβλία, σελίδες, κι άλλες σελίδες. Οι μαύροι κύκλοι θα είναι εδώ αλλά με το σωστό κονσίλερ δε σε νοιάζει τίποτα.

4. Σαπούνι καθαρισμού προσώπου. Οι εξετάσεις θέλουν διάβασμα, το διάβασμα φέρνει άγχος, το άγχος στις περισσότερες προκαλεί ακμή. Να βρίσκεις χρόνο για να καθαρίζεις το πρόσωπο σου έστω μια φορά τη μέρα. Προσπάθησε να το βάλεις στο πρόγραμμα για να μη γίνεις αγνώριστη στο τέλος των εξετάσεων.

5. Ενυδατική προσώπου. Δεν απαιτεί χρόνο, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και όταν κάνεις την επανάληψή σου, το δέρμα σου θα είναι ενυδατωμένο και λαμπερό ακόμη και πάνω από έναν τόμο βιβλίων. 

Άντε και καλή επιτυχία!!!