Έχουμε ξαναπεί, πως η ηλικία των 20 είναι μία ηλικία που αξίζει να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς πάνω σε πολλά πράγματα. Για την ακρίβεια, σε όσο το δυνατόν περισσότερα τόσο σε επαγγελματικό, προσωπικό αλλά και σεξουαλικό τομέα. Και στην εποχή όπου κυριαρχούν οι άγριες σκηνές ερωτικών συνευρέσεων, το «χουχουλιάρικο σεξ», κακά τα ψέματα αποτελεί πειραματισμό.

Παρακάτω, ακολουθούν οι 8 καλύτερες στάσεις για να κάνετε τη δική σας προσπάθεια. Ας ελπίσουμε να το απολαύσετε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς...
 

1. Η «Hot Seat»

Μιας και παίζει πολύ τελευταία, λόγω και του τηλεπαιχνιδιού στον ΣΚΑΙ, είπαμε να ονομάσουμε έτσι την εν λόγω στάση. Εκεί όπου ο άντρας στηρίζεται στα γόνατά του και η γυναίκα έρχεται και κάθεται πάνω του με γυρισμένη την πλάτη. Είναι ότι πρέπει για να αγκαλιαστείτε ενώ η κοπέλα μπορεί να τοποθετήσει το κεφάλι της δίπλα από το πρόσωπο του συντρόφου της και να ανταλλάξουν όμορφα λόγια…

stasi1.jpg
 

2. Η γυναίκα από πάνω

Μπορεί πριν λίγο η Δήμητρα να δημοσίευσε άρθρο σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η στάση, στην περίπτωσή μας όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε. Στο «χουχουλιάρικο σεξ» δεν υπάρχουν απότομες και γρήγορες κινήσεις οπότε οι κίνδυνοι μειώνονται. Παράλληλα, η διαφορετικότητα αυτής της στάσης, έγκειται στο γεγονός πως η κοπέλα πρέπει να σκύψει πάνω στο σώμα του φίλου της και είτε να κοιτάζονται στα μάτια είτε να φιλιούνται.

stasi2.jpg
 

3. Αγκαλίτσα

Δε γίνεται να μιλάμε για αγαπησιάρικο σεξ και να μην εμπλακεί η λέξη «Αγκαλιά». Εδώ, είναι ξαπλωμένη και οι δύο στο κρεβάτι, αγκαλιάζονται και λυγίζουν τα πόδια τους ελαφρά όπως θα δείτε στο γραφικό παρακάτω. Οι περισσότεροι, θα την ξέρετε και σαν τη στάση «κουτάλι».

stasi3.jpg
 

4. «Οκλαδόν»

Ωραία και ασυνήθιστη. Δοκιμάζοντάς την, όχι μόνο θα νιώσετε τα έντονα συναισθήματα που σας ενώνουν με τον/τη σύντροφό σας αλλά θα ανανεώσετε πλήρως τη σχέση σας στο κρεβάτι. Για διευκόλυνση τις πρώτες φορές, καλό θα ήταν να στηρίζεται κάπου, έστω ο ένας από τους δύο.

stasi4.jpg
 

5. Κοπέλα με ...όρεξη

Μοιάζει πολύ με την προηγούμενη μόνο που εδώ, η γυναίκα δεν έχει κι αυτή τυλιγμένα τα πόδια της ενώ ο άντρας μπορεί να στηριχθεί στα χέρια του. Η οπτική επαφή καθώς και οι εξαιρετικά αργές, έως μηδαμινές κινήσεις θα αυξήσουν τη συναισθηματική φόρτιση μεταξύ σας.

stasi5.jpg
 

6. Η ιεραποστολική με ...πάθος κι αγάπη

Η συγκεκριμένη στάση είναι ίσως η πιο κλασσική έβερ. Ειδικά όταν η κουβέντα γυρίζει γύρω από το συναισθηματικό σεξ. Αν θέλετε να την κάνετε λίγο πιο πικάντικη, εκτελέστε την πάνω σε κάποιο χαμηλό έπιπλο ή μονάχα το στρώμα του κρεβατιού σας με τη γυναίκα να αφήνει το κεφάλι της ελεύθερο να ακολουθεί τους ρυθμούς των κορμιών σας.

stasi6.jpg
 

7. Μπρούμυτα

Από τις πλέον συναισθηματικές και ιδιαίτερα απολαυστική αν τα βρείτε μεταξύ σας. Σε περίπτωση που πιάσετε το νόημα, η διείσδυση φτάνει στα καλύτερα επίπεδά της ενώ ο οργασμός της γυναίκας είναι πιο πιθανός από ποτέ. Δοκιμάστε τη με υπομονή λοιπόν…

stasi7.jpg
 

8. Αγκαλίτσα ...αλλιώς

Και θα κλείσουμε με μία ακόμη αγκαλιά. Μοιάζει αρκετά με τη στάση νο3, μόνο που εδώ οι δύο παρτενέρ ξαπλώνουν αντικριστά κι ο ένας μπορεί να κοιτάζει τον άλλον στα μάτια. Κατά την εκτέλεσή της, μη διστάσετε να ψιθυρίσετε όμορφα λόγια ο ένας στον άλλον. Εφόσον το αισθάνεστε δε, μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και ενδιάμεσα στους αναστεναγμούς να πετάξετε το πολυπόθητο ...Σ’ Αγαπώ!

stasi8.jpg

Πηγή: neopolis.gr