Τα έμαθες; Την ώρα που εσύ προσπαθείς να το παίξεις μυστήρια γκόμενα στον τύπο απέναντι που σε φλερτάρει υπάρχει κάτι πάνω σου που μαρτυράει πράγματα για σένα. Δίνει στη φόρα τα μυστικά σου. Ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις. Αν και είναι μεγάλο, δεν πάει το μυαλό σου. Για να μην σε κουράζω είνα το σώμα σου. Μάλιστα το σώμα σου. Η σωματοδομή σου είναι ένα στοιχείο που δείχνει πολλά για σένα όταν πρόκειται για το σεξ. Αυτά δεν τα λέω εγώ. Δεν τα βγάλαμε από το κεφάλι μας. Τα λέει η επιστήμη. Και η επιστήμη δεν ψεύδεται ποτέ. Παρατηρεί, μελετά, συμπεραίνει. Και το συμπέρασμα λέει ότι συγκεκριμένες ανατομικές σου ιδιαιτερότητες κλείνουν το μάτι στον τύπο με τον οποίο σκοπεύεις να καταλήξεις στο κρεβάτι.

1. Είσαι στην κατηγορία "ζουμερή με καμπύλες". Κοινώς έχεις πράγμα να πιάσει ο άντρας σε κάθε σημείο. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Λιντς, οι καμπυλωτές γυναίκες συνήθως έχουν άσο στο μανίκι τους και βρίσκεται στους γοφούς. Επίσης είναι πιο ανοιχτές σε δοκιμές στο κρεβάτι. Ενδίδουν πιο εύκολα σε one night stand και πειραματίζονται με τον παρτενέρ, αρκεί να τους το βγάλει.

2. Είσαι μινιόν, κάνεις τα πάντα piece of cake. Υπάρχει και η ατάκα μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι. Μπορεί στο σχολείο να σε κορόιδευαν για τα 160 εκατοστά σου, αλλά όταν πρόκειται για σεξ, βλέπεις τις ψηλές φίλες σου και γελάς με ικανοποίηση. Κι αυτό γιατί είσαι η ιδανική για να κάνει ο άντρας μερικά τρελά πράγματα. Ιδιαίτερες στάσεις που δεν είναι εύκολο να γίνουν με ψηλές κοπέλες. Εσείς οι κόμπακτ είστε πιο ευέλικτες και διαχειρίσιμες.

3. Είσαι ψηλή και δυσκολεύεσαι. Δεν θέλω να μιλάω με απολυτότητα. Προφανώς υπάρχει και το λάθος. Αλλά γενικότερα οι ψηλές κοπέλες - όπου ψηλές βάλε από 1,75 και άνω - δεν μπορούν να έχουν ευελιξία στις στάσεις. Εκτός του ότι μπορεί να πέσουν σε ισοϋψή ή κοντύτερο σύντροφο, η κινησιολογία τους θέλει προσοχή.

4. Είσαι νταρντάνα. Τα παραπανίσια κιλά σου σε μετατρέπουν σε sex machine. Είσαι πιο ταιριαστή στην ανδρική φαντασίωση, συνοδεύεσαι από το χαρακτηριστικό πλαφ στην εισαγωγή-εξαγωγή και γενικότερα απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ από μια αδύνατη κοπέλα. Ο Τζέιμς Γουάτσον που έχει πάρει και Νόμπελ το λέει αυτό.

5. Είσαι αδύνατη και αδυνατείς να το χαρείς. Πάλι ο Γουάτσον, υποστηρίζει ότι επειδή δεν παράγεις τις απαραίτητες ενδορφίνες που παράγει η νταρντάνα, δεν έχεις τόση δύναμη στο σεξουαλικό κομμάτι. Μολαταύτα η λεπτή σου μέση προσφέρεται για καλύτερες επιδόσεις του συντρόφου.

6. Περδικόστηθη. Το στήθος σου δεν θα το έλεγες και ανύπαρκτο, αλλά παλάμη δεν γεμίζεις ούτε με αίτηση. Αυτό αφαιρεί ένα task από την bucket list του άντρα. Δεν θα χρειαστεί να κατασκηνώσει πολύ εκεί και επομένως θα έχεις περισσότερη ώρα την διείσδυση. Γενικά με τα προκαταρκτικά δεν έχεις ιδιαίτερη τρέλα. 

7. Πλούσιο στήθος σημαίνει γνώση. Εκτός του προφανούς ότι δηλαδή το ισπανικό θα δίνει και θα παίρνει και μπορεί ο άντρας αν είναι και λάτρης του στήθους, να ξεχαστεί, το πλούσιο στήθος σημαίνει ότι γνωρίζετε τις σωστές κινήσεις για ένα πολύ καλό σεξ. Ξέρετε τι θέλετε και το δείχνετε στον άλλον.