Οσο το σκέφτομαι αυτό το άρθρο είναι άκρως κατατοπιστικό και για έναν άντρα, πέραν ημών των κοριτσιών. Κι αυτό γιατί πολλοί άντρες που δεν έτυχε να είναι οι πρώτοι σεξουαλικοί σύντροφοι για μια κοπέλα, φαντάζονται ότι το σεξ με μια παρθένα σημαίνει καταρράκτες αίματος και πολλά ακόμα αηδιαστικά πράγματα.

Ας επικεντρωθούμε όμως πρώτα σε εσάς τα κορίτσια που ακόμα δεν έχετε διαβεί τον Ρουβίκωνα και είστε κοντά στην πρώτη σας φορά. Ή και όχι. Εν πάσει περιπτώσει όλα όσα φαντάζεστε ότι συμβαίνουν στον κόλπο σας είτε κάνετε πρώτη φορά σεξ είτε είστε ακόμα παρθένες ίσως και να μην έχει τόσο μεγάλη βάση. Ίσως να είναι ψεύτικες φήμες που ξεκινούν από ταινίες ή για πλάκα από παιδιά στο σχολείο και σου μένουν στο μυαλό.

1.Πρώτα και κύρια: δεν είναι ντροπή να είσαι παρθένα. Ιδίως όταν αυτό είναι μια σαφής επιλογή. Το πρόβλημα θα ήταν να το ήθελες και να μην σου καθόταν άνθρωπος. Ξέρω κοπέλες που δηλώνουν στις παρέες τους ότι δεν θέλουν να το κάνουν πριν τα 21 ή τα 23. Οπότε μην άγχεσαι. Αν και στην πραγματικότητα οι κοπέλες είναι που το κάνουν πιο νωρίς από τα αγόρια, μη νιώθεις άβολα σε συζητήσεις.

2. Δεν θα ακουστεί κάπως στον επίδοξο πρώτο σου το ότι είσαι παρθένα. Δηλαδή εδώ η φάση ποικίλει. Άλλος μπορεί να το δει ως καλό, αφού δεν θα έχεις μέτρο σύγκρισης και να τον εξιτάρει και άλλος μπορεί να λακίσει. Ο δεύτερος είναι προβληματικός. Δεν θα φταις εσύ.

3. Όχι αν είσαι λεσβία δεν παραμένεις παρθένα. Η απώλεια της παρθενιάς δεν είναι συνώνυμη του πέους. Και με γυναίκα να πας μια χαρά θα γίνει η δουλειά. Κι αυτό γιατί ο παρθενικός υμένας δεν χρειάζεται απαραίτητα το πέος για να σπάσει. Αυτό πιθανότατα έχει γίνει την πρώτη φορά που έκατσες σε σέλα και τραντάχτηκες για παράδειγμα.

4. Δεν ανοίγουν οι πύλες του αίματος. Αυτό σίγουρα δεν το πίστευες ποτέ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου υπέβοσκε μια μικρή σκέψη. Και κάποιοι άβγαλτοι άντρες το πιστεύουν. Ο υμένας που όπως είπα πάνω μπορεί να έχει ήδη πειραχτεί, διαστέλλεται και σπάει, αλλά κάποιες έχουν μια μικρή εσωτερική κίνηση αίματος ενώ άλλες έχουν έντονο πόνο.

5. Η παρθενιά μπορεί να χαθεί παραπάνω από μία φορές. Ω, ναι καλά βλέπεις. Ορισμένες κοπέλες έχουν μια ιδιομορφία που αν δεν έχουν συχνό σεξ ο κόλπος τους αρχίζει να κλείνει και να στενεύει. Οπότε την επόμενη φορά που θα κάνει σεξ θα νιώσει τον ίδιο πόνο.