Βγήκατε μία, βγήκατε δύο, βγήκατε τρεις… Το πηλίκο έβγαζε μηδέν στο τέλος της βραδιάς. Στην αρχή του έδινες την αμφιβολία ότι μπορεί να παίρνει το χρόνο του ή να είναι η τακτική του αυτή για να σε καψουρέψει. Άσχετα που δεν το κατάφερνε κι εσύ έμενες με την απορία. Όμως πλέον το πράγμα παρατράβηξε. Έχει περάσει πάνω από μήνας, έχετε βγει 4-5 φορές και δεν έχει κάνει κίνηση. Όχι, το γλωσσόφιλο δεν είναι κίνηση. Το γλωσσόφιλο είναι σα να έχεις ένα πακέτο Pringles και να τρως μόνο ένα πατατάκι (στην πυρά όσοι το κάνουν). Και να ήταν μόνο αυτό;

Προτιμάει να μιλάτε με μηνύματα, από όλες τις φορές μόνο μία σου πρότεινε αυτός να βγείτε και γενικώς το πράγμα από κάπου χάνει λάδια. Εκτός από το φιλί δεν έχει κάνει κίνηση καμία στα ραντεβού σας και εσύ συνεχώς αναρωτιέται: «τι συμβαίνει ρε φίλε».

Θα σου πω εγώ τι συμβαίνει πριν πέσεις κι άλλο χαμηλά και τον ρωτήσεις ευθέως σαν να ζητιανεύεις για γκόμενο.

1.Είναι καιρό στη ναφθαλίνη. Μπορεί να τον θεωρείς ωραίο αγόρι, αλλά αυτός ο τύπος είναι πιθανό να ήταν καιρό εκτός γηπέδου είτε γιατί είχε σχέση είτε γιατί κάθε φορά τα έκανε μαντάρα με γρήγορο χώσιμο και έδινε την εικόνα λιγούρη. Είναι αδιευκρίνιστος ο χρόνος που θα χρειαστεί. Συνήθως στο 5ο ραντεβού το ξεπερνούσε. Ο δικός σου είναι ιδιαίτερη περίπτωση.

2.Έχει σχέση και απλά παίζει. Για την ακρίβεια περνάει προβλήματα με την σχέση του και θέλει να δει τι εναλλακτικές υπάρχουν εκεί έξω. Οπότε πριν το προχωρήσει πολύ μαζί σου θέλει να δει σε πολύ βάθος τι καπνό φουμάρεις. Αν είσαι ζηλιάρα σε παθολογικό βαθμό ας πούμε…

3. Η σπάνια περίπτωση που αναζητά μια φίλη. Δεν συμβαίνει συχνά στους άντρες να εισέρχονται σε μια σχέση με γυναίκα με φιλική διάθεση από την αρχή. Συνήθως αυτό έρχεται μετά αφού αρχίσουν να περνούν περισσότερο χρόνο μαζί. Το θέμα είναι ότι σπανίως δεν την πέφτουν στην κοπέλα. Είσαι τόσο γκαντέμω και έπεσες στην περίπτωση. Συγχαρητήρια!

4. Μήπως του στέλνεις μπερδεμένα σήματα; Είναι πιθανό αν αυτός δεν σου άρεσε πολύ και ήθελες πρώτα να τον γνωρίσεις να μην ήσουν ξεκάθαρη σε αυτό που του έδειχνες. Και έτσι μπλόκαρε. Άμα είναι και στο στάδιο #1 τότε πρέπει να γίνεις σαφέστερη.

5. Είναι ρομαντικός και ψάχνει την κατ... Καλά αυτό ούτε εγώ ο ίδιος δεν το πιστεύω που το έγραψα.

6. Του είσαι αδιάφορη εν τέλει. Και τότε γιατί βγαίνει θα μου πεις. Γιατί εμείς οι άντρες έχουμε μια ευγένεια και δεν λέμε όχι σε ραντεβού.

7. Παίζει με δύο ταυτόχρονα και τσεκάρει. Κι επειδή εσύ του ζητάς να βγαίνετε κατά πάσα πιθανότητα εσύ είσαι δεύτερη επιλαχούσα. Γι΄αυτό πες του γκουντμπάι.

8. Μάλλον πρέπει να σκέφτεσαι το σενάριο Ζονκ. Τι είναι αυτό; Ο φιλαράκος σου μάλλον έχει άλλα γούστα. Για την ακρίβεια έχει τα ίδια γούστα με σένα. 

Bottom line: Σε όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις έχεις δύο δρόμους να διαβείς. Ή του χώνεσαι στεγνά (σου έχω ξαναπεί ότι αυτό είναι προσόν για μία γυναίκα) ή τον ξεχνάς.