Δεν ξέρω αν όντως τα κακά κορίτσια έχουν καλύτερη τύχη με τα αγόρια, σίγουρα πάντως δε χρειάζεται να γίνεις κακό κορίτσι κι εσύ προκειμένου να κλέψεις μερικά από τα χαρακτηριστικά τους (των παλιοκόριτσων!). Εξάλλου, το τραβάει ο οργανισμός των αντρών να επιλέγουν κορίτσια που θα τους βασανίσουν (λιγάκι). Οπότε έχουμε και λέμε (ή έχουμε και κλέβουμε) τα παρακάτω:

1. Αγαπούν τις Περιπέτειες. Πολλοί άντρες διστάζουν να μπουν σε μια σχέση, καθώς φοβούνται - και με το δίκιο τους - ότι θα κολλήσουν στα ίδια και στα ίδια, στη γλυκανάλατη ρουτίνα της σχέσης. Όταν όμως θα αποφασίσουν να το κάνουν, θα είναι επειδή θα τους το βγάλεις και θα τους εμπνεύσεις να μείνουν μαζί σου για καιρό. Σταμάτα να σέρνεσαι από το κρεβάτι στον καναπέ σου και ανάποδα, ξεκίνα κάποιο άθλημα, βγες από τη δική σου ρουτίνα και ανακάλυψε μέρη, δραστηριότητες, ξεβολέψου από τα ίδια και τα ίδια, απόκτησε εμπειρίες, γνώρισε την πόλη σου, γνώρισε άλλες πόλεις και χώρες. Γίνε δραστήρια πρώτα για σένα ... κι έπειτα γι' αυτόν. Ποιος θα ήθελε ας πούμε μια βαρετή προσωπικότητα; Μην είσαι αρνητική σ' αυτά που σου προτείνει, αν είσαι δεκτική στο διαφορετικό και σε νέες (ασφαλείς) εμπειρίες, μόνο κερδισμένη θα βγεις.

2. Αυτοπεποίθηση στο φουλ. Από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά, τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα. Ειδικά όμως για τη γυναίκα! Μπορεί να μην είσαι μοντέλο ή επίγεια θεά, αλλά ο αέρας που έχεις να σε κάνει πιο όμορφη απ' ότι θα μπορούσε να σε κάνει η φύση. Το κεφάλι ψηλά, λοιπόν!

3. Άντε και λίγο άτακτη. Και μη μου το παίζεις αθώα, τα μισά από αυτά που σκέφτεσαι να του έλεγες και θα ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Δε χρειάζεται να το παίζεις τόσο συνεσταλμένη, σε βαθμό να σε κάνει να δείχνεις κλεισμένη στο καβούκι σου.

4. Ανεξάρτητη. Δε θέλουν να κρέμεσαι από πάνω τους, γιατί να το κάνεις άλλωστε; Μπορεί να τρελαίνονται να σου επισκευάζουν πράγματα, να σου φτιάχνουν τη βρύση και να σου αλλάζουν τα φώτα (της κουζίνας), άλλο τόσο θέλουν να τα καταφέρνεις μόνη σου σε όλα τα υπόλοιπα.

5. Ξεκάθαρη. Και λέγοντας ξεκάθαρη εννοώ να μην κάνεις το  -Τι έχεις;  -Τίποτα, άσε με. Να του λες αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι, μην το παίζεις (και καλά) ιστορία γιατί χαλάς και τα παραπάνω, όλα μαζί πακέτο πάνε. Όσο πιο ξεκάθαρη είσαι μαζί του, τόσο πιο χαρούμενος θα είναι ο άνθρωπος.

6. Κυρίαρχος του παιχνιδιού. Πρόσεξε μην το παρακάνεις μόνο γιατί δεν πολυθέλουν να χάνουν τον έλεγχο, αλλά φρόντισε να έχεις κι εσύ μια στο τόσο το πάνω χέρι (σε όλα). Θα εκτιμηθεί, θα το δεις.

7. Το πάθος που το πας; Ένα φιλί χωρίς πάθος μπορεί να είναι και πάλι καλό, αλλά δε θα του μείνει για πολύ. Το πάθος σε μια σχέση είναι μεγάλη υπόθεση, μην το γελάς. Εκτός αν δε σε κάνει να νιώθεις αυτή τη σπίθα, τότε μάλλον δε σου κάνει το παιδί.

Κι αν επιμένεις να μάθεις τι ευθύνες έχεις όταν είσαι το κορίτσι του, ε τότε πάτα εδώ.