Θέλεις να τον κάνεις να τυφλωθεί από το φως σου;  Δεν θα του κάνεις ανάκριση, αλλά θα τον κάνεις να δει αστράκια με τους άσους που έχεις στο μανίκι σου.

1.Πάρε τον τηλέφωνο με απόκρυψη στην δουλειά και μίλα του αισθησιακά. Μην θυμώσεις αν ανταποκριθεί. Αυτός είναι ο στόχος. Θα έρθει σε σένα με όρεξη κι ας τον άναψε μια «άλλη».

2. Ετοίμασε του το αγαπημένο του φαγητό. Αν του αρέσουν τα σουβλάκια, ετοίμασε του το δεύτερο αγαπημένο. Δεν τον νοιάζει το αγαπημένο του φαγητό, θέλει να δει κόπο από εσένα. Μόνο για να του αλλάξεις τα φώτα.

3. Άφησε του ένα χαρτί με οδηγίες «τύπου φάε μόνος σου, εγώ θα αργήσω, έχω πάει με κάτι φίλες για καφέ». Εσύ θα περιμένεις στην κρεβατοκάμαρα. Φρόντισε μόνο να μην μπει μέσα και σε δει πριν να έχει φάει.

4. Μετά το φαγητό, αφού ακούσεις που σηκώνεται, πετάγεσαι με τα σέξι εσώρουχα και του βάζεις μουσική. Αυτός έχοντας στο μυαλό του την αισθησιακή φωνή, αλλά και την ικανοποίηση ενός καλού γεύματος θα τα παίξει με το σκηνικό και να αναφωνήσει μέσα του «Σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα».

5. Μην τον αφήσεις να σηκωθεί από την καρέκλα και παίξε μαζί του. Του ξεκουμπώνεις το παντελόνι και κινείς τα χέρια σου κοντά στην περιοχή. Μόνον αυτό.

6. Σταματάς την μουσική και το παιχνίδι σου και πας στο δωμάτιο, ντύνεσαι και πας όντως για βόλτα με τις φίλες σου. Αυτή τη στιγμή του έχεις μετατρέψει μια μικρή κάψα που προκάλεσε μια άλλη γυναίκα σε μια μεγάλη κάψα στραμμένη προς το πρόσωπό σου. Παίζει να σου πει «παντρέψου με» μετά από αυτό.

7. Γυρνάς σπίτι και λειτουργείς σαν να μη συνέβη τίποτα. Αυτός από την τρέλα που θα του έχεις επιφέρει δεν πρόκειται να κουνηθεί. Θα σε κοιτάζει εμβρόντητος. Αν θες να το ολοκληρώσεις δικαίωμά σου. Όμως είπαμε: στόχος δεν είναι να κάνετε σεξ, αλλά να του αλλάξεις τα φώτα!