Το να μοιραστείς τις φαντασιώσεις με τον αγόρι σου, τον εραστή σου ή τον άντρα της ζωής σου, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι λεπτό ζήτημα, τις περισσότερες φορές ντρέπεσαι και δεν ξέρεις την αντίδρασή του.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να καταπιέζεις ούτε τον ερωτισμό σου, ούτε τις ερωτικές επιθυμίες σου. Γι' αυτό, κι αν υπάρχει κάτι που θέλεις να κάνεις μαζί του στο σεξ, τότε δεν έχεις παρά να του το ζητήσεις. Το πως θα το κάνεις βέβαια- μην του έρθει κανένας ντουβρουτζάς- θα στο πούμε εμείς.

1. Προετοίμασε το έδαφος

Για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, πρέπει με ασφάλεια και φειδώ, να προετοιμάσεις το έδαφος λίγο καιρό πιο πριν. Όταν θα φέρει η κουβέντα το σεξ -εννοείται να είστε οι δυο σας και να μην υπάρχουν άλλοι στη συνομιλία, έτσι;-, όταν είστε στο κρεβάτι ξαπλωμένοι -καλύτερα να έχετε τελειώσει το σεξ-, μπορείς να τον ρωτήσεις τι θα ήθελε να κάνει σεξουαλικά και δεν το έχει κάνει. Ποια είναι η μεγαλύτερη του φαντασίωση, τι σκέφτεται όταν ερεθίζεται και πολλές άλλες τέτοιες παρεμφερείς ερωτήσεις. Πες του από την αρχή πως δεν πρόκειται να παρεξηγηθείς, ούτε να γελάσεις, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις και το παράξενο θα ήταν να μην έχει. Ξεκαθάρισε δηλαδή πως είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό -όπως και είναι.

2. Ξεκίνα να μιλάς

Όταν έχει περάσει λίγο ο καιρός από την πρώτη κουβέντα, και με την προϋπόθεση πως τότε ήταν ανοιχτός και θετικός και δε σε κοίταγε απορημένος και ενοχλημένος, ξεκίνα να μιλάς. Πες του- όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν- πως κι εσύ θα ήθελες να κάνεις πράξη μια ερωτική σου φαντασίωση.

3. Πρόσεχε τα λόγια σου

Όταν θα ξεκινήσεις την περιγραφή και το τι θέλεις να κάνεις ακριβώς, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική με τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις, μην τον τρομάξεις τον άνθρωπο. Εάν βλέπεις στο μάτι του ότι του αρέσει, τότε προχώρησέ το.

4. Συμβιβάσου

Εάν βλέπεις πως ψήνεται, αλλά θέλει πολύ να κάνει τη δικιά του ερωτική φαντασίωση και αυτό εσένα δε σε τρελαίνει, αλλά δε σε ενοχλεί κιόλας, τότε δέξου το αλλά πες του πως μετά θα κάνετε και αυτό που θέλεις εσύ. Εάν δεν δεχτεί κοπελιά, μετά από τέτοιο σχέδιο στρατηγικής, ή είναι τέρμα παρτάκιας ή η φαντασίωσή σου είναι τέρμα παρανοϊκή!