Πιστέψτε το ή όχι, κάθε ζώδιο λειτουργεί διαφορετικά στο σεξ και μάλιστα προτιμά συγκεκριμένες στάσεις στο κρεβάτι τους. Ποιες είναι αυτές; Ιδού!

Κριός


«The Rocking Chair» ή αλλιώς η γυναίκα από πάνω! Αυτό αρέσει στους δυναμικούς, παθιάρικους και φλογερούς Κριούς!

Ταύρος

Ιεραποστολική στάση είναι αυτό που προτιμά ο σταθερός και παλαιομοδίτης Ταύρος, με πολλά καυτά φιλιά και πολλά αγγίγματα, ειδικά στα ... ευαίσθητα σημεία.

Δίδυμος


Η γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα στην άκρη του κρεβατιού, κι από πάνω της ο άντρας να διεισδύει. Κάτι τέτοιο θα αρέσει σίγουρα στον άντρα και στη γυναίκα Δίδυμο!

Καρκίνος


Απρόβλεπτοι στο κρεβάτι, οι Καρκίνοι το ένα βράδυ είναι τρυφεροί και ρομαντικοί και το άλλο βράδυ άγριοι. Η γυναίκα από πάνω είναι μια στάση που τα συνδυάζει και τα δύο, καθώς μπορεί από έρωτας να εξελιχθεί σε σεξ.

Λέων


Μασάζ αρχικά με λάδι, στον βασιλιά Λέοντα, και μετά ξαπλωμένοι, με τον άντρα πίσω από τη γυναίκα. Απόλαυση στο φουλ!

Παρθένος


Ακριβείς, σοβαροί και αναλυτικοί, οι Παρθένοι σίγουρα θα προτιμούσαν την ιεραποστολική στάση, με τον άντρα από πάνω.

Ζυγός


69 και δεν θέλει τίποτα άλλο! Λάτρης του στοματικού, μπορεί να το κάνει και να του το κάνουν ώρες, οπότε δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω!

Σκορπιός

Τραπέζι, πάνω η γυναίκα, πόδια ψηλά και ο άντρας γύρω της! Παθιασμένη στάση, που μόνο σε έναν παθιασμένο Σκορπιό ταιριάζει.

Τοξότης


Στον ανεξάρτητο και τρελιάρη Τοξότη, βάλτε τον σε μια ζεστή μπανιέρα, τυλίξτε τα πόδια σας γύρω από αυτόν και περάστε ένα όμορφο βράδυ μαζί του!

Αιγόκερως

 

Στάση «Twirl-a-Girl» ή σε απλά ελληνικά, ο άντρας ξαπλωμένος ανάσκελα και η γυναίκα στηριζόμενη στα χέρια και στα πόδια της, από πάνω. 

Υδροχόος


Στο νερό είναι το καλύτερό του! Μπείτε σε μια μπανιέρα, κάτσε μπροστά του και απολαύστε το νερό να κυλάει στο σώμα σας...

Ιχθύς


Ο ρομαντικός Ιχθύς θέλει άμεση οπτική επαφή με το ταίρι σου. Σταυρωτά πόδια λοιπόν, βλέμμα με βλέμμα και μια αγκαλιά... άκρως σεξουαλική.

Φώτο: www.weheartit.com