Λοιπόν. Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε ποπ κορν και ετοιμαστείτε να με χειροκροτήσετε. Η ψυχολογία των σχέσεων αναφέρει ότι ένας άνθρωπος που εμπλέκεται σε μια ερωτική σχέση με έναν άλλο, γίνεται ένας νέος Αδάμ. Κοινώς, δίνει ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του, σχεδόν το 50%, για να ενωθεί με το 50% του έτερου πόλου. Αποτέλεσμα αυτού να δημιουργηθεί μια καινούργια μορφή ύπαρξης. Το Εμείς.

Σε αυτό το Εμείς, κάθε φορά που θα το κοιτάζεις στον καθρέφτη, θα βλέπεις ένα εαυτό σου που δεν έχει καμία σχέση με το πώς ήσουν στην προτεραία κατάσταση. Να, τώρα πρόχειρα πρόχειρα όσες από εσάς διαβάζετε το κείμενο και είστε σε σχέση καταλαβαίνετε πάνω κάτω τι συμβαίνει. Πάμε να τις απαριθμήσουμε;

1.Τα ladies nights γίνονται μόνο κάθε 8 Μαρτίου. Ο ρέμπελος εαυτός σου που έπαιρνε την κολλητή και της έλεγε «έλα ρε, που θα βρεθούμε το βράδυ;» θα μπει για καιρό στην κατάψυξη.

2.Στην ζωή σου μπαίνει αυτό που ονομάζεται Πρόγραμμα Σχέσεων. Μπορεί να σου φαίνεται χαζό και καταναγκαστικό, αλλά αυτή είναι η κυνική αλήθεια. Όταν έχεις σχέση βάζεις τον εαυτό σου στο Σήμερα θα τον δω. Αν δουλεύετε και οι δύο αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο. Η κούραση θα μεγαλώνει, αλλά ευτυχώς ο έρωτας αυξάνει τις αντοχές.

3. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το σεξ. Αυτό δεν χρειάζεται να στο κάνω πιο λιανά. Α, επίσης η υγεία σου γίνεται καλύτερη. Σωματική και ψυχική.

4. Προσέχεις για να έχεις. Η κοπελίτσα που έβαζε φώτο προφίλ με βαθύ ντεκολτέ και με πόδια έξω, θα πρέπει να καλμάρει λίγο. Τα μαζεμένα like σε παιδαράδες θα τεμαχιστούν.

5. Άλλαζουν οι διατροφικές σου συνήθειες. Αυτό συμβαίνει στην αρχή μόνο. Το να πας με την φίλη σου στα Friday’s για να φας ένα Jack Daniels και Potato Twisters και τη Λάβα Σοκολάτας δεν…Μετά το τρίμηνο σχέσης θα χλαπακιάζεις μαζί του.

6. Το βλέμμα σου στα ζευγαράκια που ερωτοτροπούν δημόσια. «Get a room ρεεεε» ούρλιαζες από μέσα σου όταν τα έβλεπες. Τώρα σκας ένα χαμόγελο και παίρνεις τηλέφωνο τον φίλο σου.

7. Βάζεις το πορνό στην ζωή σου. Μέρος του #3 είναι κι αυτό. Μην τα ξαναλέμε.

8. Οι συζητήσεις με τη μαμά σου γίνονται πιο συχνές. Πριν την σχέση το τηλέφωνο που σου έκανε τέλειωνε σε 2 λεπτά με την φράση «ναι οκ μαμά, σε κλείνω τώρα πάω έξω». Τώρα το τηλεφώνημα γίνεται από σένα.

9. Τα σχέδια γίνονται πιο βραχυπρόθεσμα. Ως άτομο έκανες σχέδια για το μεταπτυχιακό σου, για την δουλειά, για το πότε θες να γίνεις μάνα. Τώρα εμφανίζονται σχέδια όπως «που θα πάμε το Σάββατο», «θα πάμε στο εξωτερικό τα Χριστούγεννα», «το καλοκαίρι θα πάμε μια βδομάδα μαζί σε ένα νήσι» και άλλα τέτοια.

10. Αποκτάς και άντρες «φίλους». Δεν γίνονται όντως φίλοι σου. Απλώς περνάτε πολλά βράδια μαζί και δημιουργείτε οικειότητα. Μαθαίνεις και το male mentality.

11. Παίρνεις χαρτάκι για την τουαλέτα το πρωί. Εφόσον μείνετε και μαζί κάποια στιγμή.

12. Αγχώνεσαι για πολλά πράγματα.