«Δεν μπορεί. Κάτι κακό θα του συνέβη. Λες να έπαθε κάποιο ατύχημα; Θα χάλασε το κινητό του. Μήπως τον μετέθεσαν σε άλλη χώρα από την δουλειά του και δεν μου το είπε για να μη με στενοχωρήσει; Θα πάω να τον βρω».

Οι παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις απορίες που σε ταλανίζουν κάθε φορά που ένας τύπος με τον οποίο βγαίνατε αραίωσε τις εμφανίσεις του και άρχισε περιοδεία. Θες κι άλλες; Ναι, σκέφτεσαι κι ότι ίσως να μην είσαι ωραία. Αυτό ας το βγάλουμε από το κάδρο, μιας και αν δεν ήσουν δεν θα τολμούσε να βγει ποτέ μαζί σου. Άρα κάπου αλλού χάσκει το ζήτημα.

Και να ήταν μόνο ένα το ρημάδι. Οι λόγοι που ο τυπάς έχει γίνει καπνός και τον αναζητάς μέσω μέντιουμ, ντετέκτιβ και ενόρασης ποικίλλουν. Κι αν αποκλείσεις έναν σου εμφανίζεται άλλος.

1.Είναι παίχτης. Αυτό σημαίνει πολλά. Για να το καταλάβεις είναι παίχτης του πόκερ. Του αρέσει να τζογάρει, να ρισκάρει, να πηγαίνει all in και να κάνει πάσο όταν δεν έχει καλό φύλο ή θέλει να θολώσει τα νερά.

2.Είναι παίχτης με άλλη έννοια. Δηλαδή δεν του αρέσει να μένει σταθερός, περνάει φάση είτε είναι στον χαρακτήρα του να πηγαίνει από κανάρα σε κανάρα. Φυσικά και δεν θα στο έλεγε, αλλιώς μπορεί να πετούσες κι εσύ μακριά.

3. Έκανες κάτι από ΑΥΤΑ στο πρώτο ραντεβού και σε θεώρησε ημίτρελη ή ότι δεν ξέρεις τι θες.

4. Ακόμα χειρότερα ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που κάνουν κάτι από ΑΥΤΑ ΕΔΩ.

5. Μόλις βγήκε από σοβαρή σχέση και δεν ενδιαφέρεται για άλλη. Ή δε νιώθει έτοιμος. Επομένως αν εσύ του έδειξες πως ψάχνεις κάτι μόνιμο, σοβαρό και με προοπτική μάλλον από καλοσύνη έφυγε για να μην επενδύσεις συναισθηματικά. Δώσε του λίγο χώρο. Γίνε πιο χαλαρή και κουλ.

6. Υπήρχε άλλη στο παράλληλο και την είχε σε προτεραιότητα. Κοινώς, εσύ μπορεί να ήσουν το πιόνι που χρησιμοποίησε για να κάνει στην άλλη ρουά ματ και να την κερδίσει. Μπορείς να το πάρεις στραβά, αλλά μπορείς να το δεις και θετικά. Ότι είσαι τόσο σέξι που θα προκαλούσες την ζήλεια σε μια άλλη.

7. Είναι ασταθής ως χαρακτήρας. Όχι με την έννοια του #2. Αλλά μπορεί να παρεξηγεί τι νιώθει και να το μετανιώνει.

8. Έχει άλλα γούστα και έψαχνε για φίλη. Το να είναι στρέιτ και να βγήκε μαζί σου σε φιλικό δεν παίζει. Οπότε μάλλον ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα. Ή για την ακρίβεια για τα ίδια με σένα.

9. Είναι πολυάσχολος και δεν είχε την όρεξη να σπαταλήσει την ξεκούραση του με σένα. Προτίμησε να βγει με φίλους κάθε φορά. Κατ΄αρχάς μόνο και μόνο που το βλέπει ως waste of time, δεν έχει νόημα να το παλεύεις άλλο.

10. Φεύγει όντως για επαγγελματικό ταξίδι και θα λείψει μήνες στο εξωτερικό. Τι; Είναι γυμναστής στο γυμναστήριο του δήμου;

Συμπέρασμα: Προχωράς παρακάτω και δεν επενδύεις άλλο σε αυτόν