Η 26χρονη σήμερα Χριστίνα, μας εξομολογείται ότι ήταν εντελώς ανοργασμική στα πρώτα χρόνια της ερωτικής της δραστηριότητας. «Είχα περάσει πολλά βράδια κλαίγοντας νομίζοντας ότι είμαι Ψυχρή. Ειρωνικά με έλεγα...Βασίλισσα των Πάγων. Εκανα sex και δεν ολοκλήρωνα ποτέ. Θεωρούσα πώς κάτι συμβαίνει. Κάτι κάνω λάθος, πως κάτι συμβαίνει με το σώμα μου.... Τελικά δεν ίσχυε τίποτα απ΄όλα αυτά. Ηταν θέμα χημείας, απειρίας  και ανυπόμονων παρτενέρ. Μετά τα 23 μου  και με πολλές ώρες πειραματισμού με κάποιον που ερωτεύτηκα πολύ ένιωσα τον πρώτο μου Οργασμό.»

Εσύ μην τολμήσεις να κρεμάσεις στον λαιμό σου την ταμπέλα  της «Ψυχρής». Χαλάρωσε, συζήτα με τον σύντροφό σου, γνώρισε το σώμα σου. Πειραματίσου και μαζί του και μόνη σου. Μάθε τώρα τους 5 βασικούς λόγους που σαμποτάρουν την σεξουλική σου ολοκλήρωση και ξεκίνα να τους διορθώσεις. Η απελευθέρωση και η ...προπόνηση θα σε φτάνει στο Εβερεστ των οργασμών.

1. Η βιασύνη και ο  κανόνας των 20 λεπτών
Δώσε χρόνο στην προθέρμανση. Στις δίαιτες ο εγκέφαλος θέλει 20 λεπτά για να αισθανθεί ότι χόρτασε. Έτσι  και οι περισσότερες  από εμάς χρειαζόμαστε περίπου 20 λεπτά από το πρώτο φιλί μέχρι για να ανέβουμε στην «οργασμική πλατφόρμα», όπως το λένε οι σεξολόγοι. Για μερικές ίσως ακούγεται αιωνιότητα αλλά, εμπιστέψου με, οι καλοί εραστές το γνωρίζουν και θα σου προσφέρουν με μεγάλη ευχαρίστηση αυτό το χρονικό διάστημα...Διεκδίκησέ το.  Γιαυτό το προκαταρκτικά  είναι απαραίτητα. Γιατί ανοίγουν την όρεξη...

2. Αδειασε το σκληρό σου δίσκο

Ξέχνα την λίστα των καθημερινών σου υποχρεώσεων εκτός  κρεβατοκάμαρας. Το να αφήνεις σημάδια από  κόκκινο κραγιόν σου στο λευκό του πουκάμισο είναι hot,  όχι το  να σκέφτεσαι αν  θα φύγει ο λεκές! 

 

3. Ο πόλεμος του Κόλπου

Ένα τόσο μικρό αλλά πανίσχυρο "κουμπί" με χιλιάδες νευρικές απολήξεις- για την Κλειτορίδα μιλάμε- που αν το αγγίξεις σε στέλνει με πύραυλο στον πλανήτη της απόλυτης ηδονής, έβαλε τον Φρόιντ και τα άλλα παιδιά της Ψυχανάλυσης να τσακώνονται για τον αν ο Οργασμός πρέπει να είναι  Κολπικός ή  Κλειτοριδικός. (Λες κι έχει καμία σημασία).                      

Για εγγυημένα αποτελέσματα οι πιο βοηθητικές στάσεις που συνδυάζουν την  ηδονή της διείσδυσης με τον ερεθισμό της κλειτορίδας είναι  εσύ από πάνω του  ελαφρά σκυμμένη προς το πρόσωπό του ή στα τέσσερα με εκεέινον από πίσω σου ή  στην ιεραποστολική στάση. Εσύ ξαπλώνεις με τα πόδια ελαφρώς ανοιγμένα και λυγισμένα κι εκείνος γονατίζει μπροστά σου ρίχνει το κορμί του προς τα εμπρός και διεισδύει. Μπορείς να κλείσεις τα πόδια για να αυξηθεί η τριβή ή να σφίξεις τους πυελικούς μυς για να αυξήσεις την απόλαυση.

4. Η αγωνία και ο φόβος

Η φορολογική δήλωση είναι υποχρεωτική ο οργασμός πάλι όχι! Το αν έρθει, δεν έρθει , καθυστερήσει ή αργήσει μία ή πολλές μέρες  εξαρτάται  από τον σύντροφό σου, τα συναισθήματά σου, την ερωτική διέγερση, τον μηναίο κύκλο σου και άλλους χίλιους δυό λόγους. Ο φόβος, το άγχος, οι ψυχολογικές και ηθικές αναστολές, η αίσθηση ανασφάλειας, η αγωνία για την εικόνα του σώματος σου, η έλλειψη εμπειρίας, η ανησυχία μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης  βγάζουν νοκ άουτ την σεξουαλική κορύφωση. Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις, λύσε τις απορίες σου, νιώσε  έτοιμη κι ασφαλής και μίλα με τον σύντροφό σου για όλα όσα σε απασχολούν.

5. Όχι, δεν ήπιες πολύ νερό.
Θέλω τουαλέτα…Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά  αν ο σύντροφός  σου κατά την διάρκεια της διείσδυσης ερεθίζει το  σημείο-G ( τι είναι και κατά πού πέφτει είναι κεφάλαιο από μόνο του)   αυτό σου δημιουργεί την αίσθηση ότι θέλεις…πιπί. Αποτέλεσμα εσύ συγκρατείσαι  για να μην σε προδώσει η …ουροδόχος κύστη σου αλλά το πουλάκι πάει πέταξε.