Το σεξ ανάμεσα σε εσένα και τον φίλο σου περνάει από διάφορες φάσεις. Όχι μόνο ως ερωτική πράξη αυτή καθαυτή, αλλά και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Αλλιώς κάνεις σεξ όταν δεν μένετε στο ίδιο σπίτι κι αλλιώς όταν συγκατοικείτε. Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία θα ήθελα να μείνω λίγο περισσότερο. Γιατί επειδή η συγκατοίκηση σημαίνει και εισροή πλειάδας νέων θεμάτων συζήτησης για το σπιτικό, θεωρείς πολλές φορές ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις αναλύσετε όταν βρίσκεστε πάνω στην φούντωση.

Αρκούν μόνο λίγες λέξεις για να τον κάνεις από περήφανο κατακτητή του βουνού, να έρθει μια χιονοστιβάδα και να τον στείλει ξανά στους πρόποδες.

1.Λεφτά. Τα λεφτά είναι το Νο1 αντιmust. Είτε πρόκειται για λεφτά που του δίνεις εσύ γιατί μπορεί εκείνος να μην έχει πληρωθεί είτε για λεφτά που θες να σου δώσει για να πάρεις κάτι ρούχα (πόνεσε αυτό) είτε για να πληρώσει έναν λογαριασμό, το θέμα πρέπει να μείνει άφατο. Είναι ένας κανονικός ευνουχισμός σε κάθε περίπτωση.

2.Τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, το αναμμένο λαμπάκι του αυτοκινήτου....  Τις προάλλες του φώναξες γιατί δεν έπλυνε τα πιάτα. Μετά θα αναρωτιέσαι γιατί δεν κάνετε σεξ πια. «Αφού είναι γαϊδούρι» θα πεις και θα ξεφλουδίζεις το πορτοκάλι στην κουζίνα με την μαμά σου. Πες αντίο πρώτα στην στύση του και μετά και στον ίδιο!

3. To ότι θα φάτε στη μάνα σου την Κυριακή. Πρώτον είναι ακόμα Τρίτη. Μην καταστρέφεις την εβδομάδα του. Πες του το την Πέμπτη. Δεύτερον, με τι κουράγιο να λειτουργήσει όταν ξέρει ότι τη μοναδική μέρα που χαλαρώνει θα την περάσει με τους λαχανοντολμάδες της μάνας σου και το 6πορτο που του σκάει ο λωκόφαρδος ο μπαμπάς σου στο τάβλι.

4. Το απώτερο μέλλον. Αν θες συζητήσεις για μέλλον μείνε μέχρι το ταξίδι το καλοκαίρι που θα πάτε με άλλα δύο ζευγάρια. Μην πας 2 χρόνια μετά και του φτιάχνεις μια εικόνα που θα σκάνε δύο 30κιλα 7χρονα πάνω στον μικρό Στρατηγό. Άουτς…

5. «Κλείσε τα φώτα δεν θέλω να με βλέπεις όταν το κάνουμε»: Καλά δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, αλλά όταν λες κλείσε τα φώτα αυτό εννοείς. Κι άμα εσύ αισθάνεσαι άσχημα με το σώμα σου δεν πρόκειται να γίνει limit up. Να ξέρεις γενικά ότι στην σκέψη πως θα σε δει γυμνή δεν θα τον νοιάξει τίποτα. Δεν πρόκειται να προσέξει ότι έχεις κοιλίτσα για παράδειγμα. Θα έχει το νου του σε άλλες περιοχές. Και θα σε κάνει να αισθανθείς καλά με το σώμα σου.

6. Η έξαρση της τρομοκρατίας στον κόσμο, ο σεισμός που έγινε στο Μαρούσι κλπ καταστροφές. Δηλαδή την ώρα που εκείνος θέλει να σε «βομβαρδίσει» εσύ του λες για επιθέσεις εξτρεμιστών και τρομοκρατών που περιλαμβάνουν νεκρούς, για χτυπήματα της φύσης κλπ..... Και περιμένεις να κάνει τι μετά; Αφού τον βλέπεις σε έχει κυκλώσει στην κουζίνα γιατί τον κατεδαφίζεις;