Οι ιώσεις έχουν έξαρση! Έτσι, την έπαθες και εσύ και τώρα είσαι στο κρεβάτι του πόνου. Αυτό ήταν, έχεις αρρωστήσει, έχεις ανεβάσει πυρετό, πονάει όλο σου το κορμί και δεν έχεις όρεξη να φας τίποτα. Τα αντιπυρετικά έχουν γίνει μέρος της ζωής σου και το θερμόμετρο μετατράπηκε σε ένα από τα αγαπημένα σου αξεσουάρ.

tumblr_inline_mqto8i5NOx1qz4rgp

Υποφέρεις και εμείς σε πειράζουμε; Για να μην μας μισήσεις θα σου κάνουμε μια λίστα με όλα τα πράγματα που πρέπει να έχεις δίπλα σου αν έχεις αρρωστήσει για να μην χρειάζεται να κάνεις περιττές βόλτες στο σπίτι ψάχνοντας τα και φυσικά θα σου ευχηθούμε περαστικά.

tumblr_lqaouu1dKP1qeeqito1_500

Τι πρέπει να έχεις κοντά σου αν έχεις αρρωστήσει;

  1. Ένα μπουκάλι νερό: Ιδρώνεις συνεχώς όταν πέφτει ο πυρετός σου και έτσι, χάνει υγρά ο οργανισμός σου. Για να μην πάθεις αφυδάτωση πρέπει να πίνεις αρκετό νερό. Επίσης το νερό θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις τις τοξίνες, τους ιούς και τα βακτήρια.
  2. Ένα μεγάλο κουβά: Οι περισσότερες ιώσεις της εποχής έχουν σύμπτωμα τον εμετό. Αν, λοιπόν, σου έρθει να κάνεις εμετό θα είναι δύσκολο στην κατάσταση σου να πας μέχρι την τουαλέτα. Καλό θα ήταν να έχεις, λοιπόν, ένα μεγάλο κουβά δίπλα και να τον χρησιμοποιήσεις, αν χρειαστεί. Διάβασε περισσότερα

Φωτογραφίες