Γηράσκω αεί διδασκόμενος λέει το ρητό και στο σεξ αυτό ισχύει απόλυτα. Όσο περισσότερο διαβάζεις (και τα κάνεις βεβαίως - βεβαίως) κάνεις, τόσο περισσότερα μαθαίνεις. Γι΄αυτό και χρειάζονται πολλά χιλιόμετρα για να πεις ότι τα έμαθες όλα. Για παράδειγμα ήξερε καμιά σας τα παρακάτω;

1.Ασκήσεις Kegel. Τις ήξερες; Οι συγκεκριμένες ασκήσεις βοηθούν πρωτίστως στον έλεγχο των ούρων σου και την καλή κυκλοφορία του αίματος. Τις κάνεις συσφίγγοντας τους μυες του κόλπου. Πώς; Για να είσαι σίγουρη ότι γυμάζεις το σωστό σημείο  δοκίμασε την ώρα της ούρησης να συσφίξεις εσωτερικά τους μύες του κόλπου έτσι ώστε θα στατήσεις την ούρηση. Bingo!!!  Αυτό το επαναλαμβάνεις - εκτός ούρησης πλέον- συσφίγγοντας και χαλαρώνοντας 30 με 50 φορές την μέρα. Η καλή κυκλοφορία του αίματος συνίσταται και σε μεγαλύτερη ευκολία στον οργασμό.

2. Το τσιγάρο κάνει λαπά το μόριο. Αυτό σημαίνει ότι αν ο φίλος σου είναι καπνιστής και δεν ικανοποιείσαι από τη δύναμη του πέους του, βάλε τον σε μία τάξη να αρχίζει να το κόβει σιγά σιγά.

23 Things Everyone Who Has Sex Should Definitely Know

3. Ο γιατρός δεν μπορεί να εξετάσει όλα τα ΣΜΝ. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν του ζητήσεις εξέταση για ένα συγκεκριμένο, τότε είναι πιθανό να μην ανιχνεύσει την μόλυνση/προσβολή του οργανισμού σου. Σαφώς δεν μπορείς να τα κάνεις όλα γιατί κοστίζουν, γι΄αυτό κάνεις μόνο για τα σοβαρά, όπως HPV, σύφιλη, γονόρροια, χλαμύδια κτλ. ή περιγράφεις στον γιατρό το σεξουαλικό σου ιστορικό ή βάζεις τον παρτενέρ σου να εξεταστεί.

4. Το σεξ σημαίνει υγεία. Ήξερες ότι χάνεις λίπος με το σεξ, αλλά όχι επακριβώς. Τρεις με τέσσερις θερμίδες χάνεις κάθε φορά, ενώ ανανεώνεται το ανοσοποιητικό σου σύστημα, μειώνεται το άγχος, εξισορροπείται η αυξημένη κυκλοφορία του αίματος και οι ημικρανίες σταματούν.

23 Things Everyone Who Has Sex Should Definitely Know

5. Ο οργασμός και τα γεννητικά όργανα συνδέονται με τον εγκέφαλο. Εκείνη την στιγμή ενεργοποιούνται μέρη του εγκεφάλου, σε άντρες και γυναίκες, που είναι συνδεδεμένα με την χαρά και την ηδονή, ενώ το σημείο του φόβου κατεβάζει γενικό. Και οι θηλές επίσης συμβάλλουν γι΄αυτό μην τις ξεχνάτε.

6. Η προσποίηση είναι και ανδρική υπόθεση. Επειδή υπάρχει εμφανής οργασμός αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και αληθινός. Σε εμάς τους άντρες ο εγκεφαλικός με τον φαλλικό οργασμό μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Το ότι υπάρχει ο δεύτερος δεν σημαίνει ότι υπάρχει κι ο πρώτος.

EVERYONE fakes orgasms.

7.Τα προκαταρκτικά τα θέλουν και οι δύο πλευρές. Σε μια έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, 152 ερωτηθέντες απάντησαν ότι θα ήθελαν προκαταρκτικά 19 λεπτών. Καταρρίπτεται κι αυτός ο μύθος, οτι δηλαδή μόνο οι γυναίκες τα θέλουν.

8. Θα κάνουμε πους απ. Η γυμναστική είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έρθει σε διάθεση μια γυναίκα και μπορεί να ανοίξει το μονοπάτι για ευκολότερο οργασμό.

23 Things Everyone Who Has Sex Should Definitely Know

9. Η διείσδυση δεν είναι απλή υπόθεση. Μια γυναίκα που δεν κάνει συχνά σεξ ή έχει από την φύση της συγκεκριμένη δομή στην περιοχή των γεννητικών οργάνων της, μπορεί να είναι κλειστή, στενή και να χρειάζονται άλλα πράγματα πρώτα για να μπορέσει να μπει μετά το πέος.

23 Things Everyone Who Has Sex Should Definitely Know