Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα πράγμα για το οποίο μας κατηγορείτε διαρκώς εσείς οι γυναίκες και θεωρούμε άδικο που μας κατηγορείτε, τότε αυτό είναι το post-sex nap. Δηλαδή μετά το σεξ αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι οι άντρες να έχουμε πέσει ανάσκελα και μέσα σε 5 λεπτά να σείεται το σπίτι από το ροχαλητό, ενώ εσείς μιλάτε κι έχετε την εντύπωση πως σας ακούμε.

Τα δικά μας όμως είναι γνωστά. Εσείς τι συνηθίζετε να κάνετε μετά το σεξ; Ακολουθεί κάθε πιθανή ασχολία και το like/dislike των ανδρών.

1.Αγκαλίτσες και φιλάκια: Δεν φτάνει που κάναμε ένα 10λεπτο προκαταρκτικά με φιλιά και αγκαλιές θέλετε και μετά το σεξ να συμβεί το ίδιο. Ο κύκλος κλείνει, αλλά θα το γουστάραμε όντως αν δεν σας έπαιρνε ο ύπνος πάνω στο χέρι μας. Μουδιάσαμε όλο το βράδυ και θέλουμε κι εμείς να κοιμηθούμε.

Ο φίλος σου λέει: Dislike γιατί μουδιάζω

2.Έρωτας με το ψυγείο: Όσες το κάνετε αυτό, το φαγητό πρέπει να είναι η απάντηση σας σε όλα. Για την ακρίβεια το Haagendazs ή το Ben & Jerry’s, οι μεγάλες γαβάθες είναι η απάντηση σε όλα. Χωρίσατε; Πασάλειμμα με παγωτό. Κάνατε σεξ; Το ίδιο.

Ο φίλος σου λέει: Dislike γιατί το φέρνεις στο κρεβάτι και λερώνεις την μεριά μου.

3. Στοματικό για το goodbye: Όσες δείχνουν τέτοια αυταπάρνηση τους βγάζουμε το καπέλο και μακάρι να μας παντρευόντουσαν.

Ο φίλος σου λέει: Like, γιατί το σεξ πολλοί το βαρέθηκαν, το στοματικό ουδείς!

4. Στη μπανιέρα μια-μια ή και δυο-δυο: Πας να κάνεις το μπάνιο σου για να φύγουν τα «σημάδια» και πώς να αντισταθούμε σε αυτό; Μαζί σου κάτω από την ντουζιέρα.

Ο φίλος σου λέει: Μόλις το είπα ρε φίλε…Like

5. Μετά την κωμωδία στην ταινία επιστημονικής φαντασίας: Άμα το σεξ δεν έχει εξελιχθεί καλά, μετά το γυρνάς στην τηλεόραση και μπορείς να του πεις κιόλας «βλέπεις; Αυτός είναι λιγότερο αστείος από σένα στο κρεβάτι».

Ο φίλος σου λέει: Like γιατί με την ταινία κοιμάμαι πιο εύκολα, Dislike γιατί γελάς με τις γκριμάτσες μου.

6. Πού πάει η σχέση μας; Αυτό το προαιώνιο ερώτημα έρχεται πάντα μετά από ένα κακό σεξ ή επειδή θέλουμε να κοιμηθούμε χωρίς πολλά πολλά. Αν το σεξ είναι καλό τότε αρχίζει η αναδρομή της σεξουαλικής μας συμπόρευσης και της καταγραφής της εξέλιξης της.

Ο φίλος σου λέει: Dislike γιατί ποτέ δεν τελειώνει ο ιδρώτας στο άκουσμα μιας τέτοιας ερώτησης.

7. Κι άλλο σεξ, κι άλλο σεξ: Είστε αχόρταγες και έχετε πολλές αντοχές ακόμα.

Ο φίλος σου λέει: Dislike γιατί προχθές που σου ζητούσα ΜΙΑ φορά είχες πονοκέφαλο. Σήμερα που πρέπει να κοιμηθώ νωρίς γιατί έχω πρωινό ξύπνημα θες και 3η και 4η . Όπα μανδάμ!

8. Μασαζάκι για το ξέπιασμα: Διά της τριβής παράγεται θερμότης, οπότε το #8 είναι στην ουσία ένα καμουφλαρισμένο #7.

Ο φίλος σου λέει: Καρα-like γιατί περιποιείσαι τους μύες και μου αφήνεις ένα 20λεπτο να γεμίσω το ντεπόζιτο και να βγω στον δρόμο.