Συγχαρητήρια! Παρά το κομπλεξάκι σου για τα-αρκετά- παραπανίσια σου κιλά,παρά την χαμηλή σου αυτοεκτίμηση, τον χτύπησες τον τύπο. Και είναι και sexy και σε θέλει εδώ και τώρα.

Ομως εσύ "κολλάς". Σε  μία εποχή που  οι υπέρβαροι αντιμετωπίζονται χειρότερα και από πανδημία Έμπολα το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι τα  μάτια και τα χέρια του να αγγίξουν όλες τις απαγορευμένες ζώνες. Κοιλιά, ψωμάκια, στήθος, μπράτσα, περιφέρεια, γλουτούς, μέση. (Τι μένει;) Τα μαλλιά είναι ΟΚ!

Eχεις θέμα,λοιπόν: Τα κιλάκια σου και η κυτταρίτιδα σου απειλούν την πρώτη σας φορά; No problem. Mάθε κόλπα που θα σε βοηθήσουν να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του και να δείχνεις σαν Αγγελος της Victoria Secret.

Θα σου έλεγα άρχισε δίαιτα ή ψυχανάλυση. Αλλά από αύριο γιατί απόψε έχεις παράσταση:Δώρα Στράτου: Ήχος και φως. 

  1. Ιδεολογικοποίησε την ατέλεια και κάνε τη παιχνίδι. Προξένησε ένα τεχνητό μπλακ άουτ  ή δέσε τα μάτια του και φαντασιωθείτε ότι είστε δύο ξένοι που ως άλλοι Κολόμβοι θα ανακαλύψετε μέσα στην άγρια  νύχτα  ένας το κορμί  του  άλλου. Αν  ξενερώνει στο το σκοτάδι η μόνη κολακευτική λύση είναι τα κεριά.
  2. Ο Ηelmut Newton ο φωτογράφος που έκανε την ερωτική φαντασίωση Τέχνη- επέμενε ότι ο φωτισμός από  κάτω είναι θαυματουργός. Σβήσε τα φώτα και γέμισε το πάτωμα μικρά ρεσώ με κεράκια. Σταμάτα να ρουφιέσαι. Σκέψου τι κάνεις και όχι πώς φαίνεσαι. Τα πρώτα  60 δευτερόλεπτα είναι κρίσιμα… Η σκιά σου  μπορεί να είναι σαν του μακαρίτη του Σουγκλάκου αλλά μόλις η φύση μιλήσει το φως των κεριών θα σε μεταμορφώσει σε μία ανυπεράσπιστη μπουκίτσα…
  3. Ενα ζευγάρι μακριές πέρλες θα τραβήξουν την προσοχή του στο μπούστο σου και ια αποτελέσουν Νο1 αξεσουάρ για Kinky παιχνίδια. (Αν δεν κατάφερες να της βουτήξεις απ΄τη μάνα σου φόρα ένα οποιοδήποτε μακρύ κολιέ το οποίο ΔΕΝ θα βγάλεις κατά τη διάρκεια της φάσης...)

 

Ζήτω η  Ψευδαίσθηση: 

  1. Φόρεσε ένα super sexy στρινγκ.  (θα σου επιτρέψει ακόμη και να μείνεις με το  φαρδύ σου T- shirt). Γύρνα του την πλάτη  και γονάτισε στα τέσσερα  ρίχνοντας το βάρος σου στους αγκώνες σου ( αντίο κοιλιά!).Το δώρο του είναι η απεριόριστη θέα  στους -πιο λαχταριστούς κι απ΄της Καρντάσιαν- γλουτούς σου.
  2. Τοποθέτησέ εσύ τα χέρια του δεξιά κι αριστερά από τους γλουτούς σου ή την μέση σου και -ουπς! ξεμπέρδεψες και με το πρόβλημα των περιφερόμενων παλαμών.
  3. Λέγοντάς του άτακτες ιστορίες  δώσε του τον απόλυτο έλεγχο κι  άφησέ τον να απολαύσει – μαζί σου-το τρόπαιό του.

Ηδη νιώθεις πιο ανάλαφρα. Ετσι δεν είναι;