Λένε ότι το παράνομο είναι πολλές φορές αφροδισιακό. Και το αφροδισιακό οδηγεί πάντα στην σεξουαλικότητα. Λένε πως ο έρωτας είναι κολασμένος. Φαίνεται όμως πως σε κάποιες χώρες είναι και κολάσιμος ου μην αδίκημα. Παρακάμπτεται το αφροδισιακό και αυτό που μένει είναι οι σεξουαλικές πράξεις- κοινή συναινέσει πάντα- που μπορούν να σε φέρουν ενώπιον του δικαστηρίου, είτε αυτεπάγγελτα είτε μετά από καταγγελία-μήνυση.

Οι 17 καταστάσεις όπου μια σεξουαλική-ερωτική σχέση υπερβαίνει το νόμο, σίγουρα προκαλούν έκπληξη και βάζουν έναν βαθμό δυσκολίας.

1.Αυτοδικία στην Ουρουγουάη. Αν ένας άντρας πιάσει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλον άντρα, τότε ο απατημένος έχει δικαίωμα είτε να τους σκοτώσει και τους δύο είτε να ευνουχίσει τον «παρείσακτο» και να κόψει την μύτη της συζύγου.

2.Απόλυτη προσοχή στην Εσθονία. Όταν κάνεις σεξ οφείλεις να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος εκεί. Αν για παράδειγμα περιμένεις τηλεφώνημα από το αφεντικό σου μην το σηκώσεις ή μην κάνεις σεξ. Αν διακόψεις το δεύτερο για το πρώτο τότε σε περιμένει ποινή

3. Ομοεξορία στον Παναμά. Οι παραδόσεις είναι ισχυρές εδώ και αν δύο άντρες έχουν σχέση τότε η μόνη λύση είναι να μεταναστεύσουν αν δεν θέλουν να τους εξορίσουν αφού τους κόψουν τα γεννητικά όργανα.

4. Μπορείς να παντρευτείς την ξαδέρφη σου στην Γιούτα. Μπορεί οι αιμομιξίες να είναι ποινικό αδίκημα, αλλά στην Γιούτα βρήκαν ένα παραθυράκι. Αν οι δύο συμμετέχοντες μπορούν να αποδείξουν ότι δεν είναι γόνιμοι και δεν θα τεκνοποιήσουν τότε μπορούν με τις ευλογίες του νόμου να κάνουν έρωτα. Ο νόμος λέει να έχουν ηλικία 65 ετών και πάνω, αλλά επειδή ο στόχος είναι η μη αναπαραγωγή, η ηλικία παρακάμπτεται. Άρα όσοι θέλουν την ξαδέρφη μπορούν να κάνουν στείρωση.

5. Περιορισμός στους δονητές στο Τέξας. Αυτό κι αν είναι κουφό. Οι 6 δονητές είναι επιτρεπτοί. Οι 7 είναι παρατυπία επομένως πληρώνεις πρόστιμο 4.000 δολάρια. Ότι δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάνω από έναν δονητές είναι από τα ανήκουστα. Κάθε φορά που θα τους επισκέπτεται κάποιος θα τρέχουν να κρύψουν τους περισσευούμενους δονητές. «Ήρθε η κυρά Ρόουζ από δίπλα. Κρύψε τον 7ο δονητή, είναι κουτσομπόλα αυτή και θα με δώσει στεγνά»!

6. Μη μη μη ζητάς σεξ στη Βρετανία. Αν αρχίσεις και χορεύεις με μια κοπέλα στο μπαρ και η τριβή φέρει αντίδραση μην τολμήσεις να της ζητήσεις να πάτε στις τουαλέτες. Εκτός αν θες να δώσεις 250 λίρες πρόστιμο και να πας φυλακή μέχρι και τρεις μήνες.

7. Όχι δεύτερη ευκαιρία στη Νικαράγουα. Στην περιοχή Ματαγκάλπα της Νικαράγουα, ένας άντρας που θα πιάσει την γυναίκα του να απιστεί θα πρέπει να την χωρίσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ακόμα κι αν την αγαπάει και θέλει να της δώσει μια ευκαιρία, ο νόμος του το απαγορεύει. Αν δεν υπακούσει τότε θα διωχθεί για απείθεια. Αυτό είναι που λένε και κερατάς και δαρμένος. Από την άλλη η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να μείνει στο πλάι του εφόσον εκείνος θέλει.

8. Σεξ στα τυφλά στην Ουγγαρία. Η χαρά της κομπλεξαρισμένης γυναίκας είναι αυτός ο νόμος. Ντρέπεσαι για το σώμα σου; Ο νόμος σε υπολογίζει. Το σεξ με φώτα ανοιχτά είναι παράνομο, επομένως εκτός από τα παντελόνια και τα εσώρουχα, πρέπει να είναι κατεβασμένοι και οι διακόπτες.

9. Οργασμός μόνο στην διείσδυση στην Καλιφόρνια. Στην Μέκκα της τρέλας και του high, βρίσκεται και ένας από τους πιο τρελούς νόμους. Εδώ θεωρείται outlaw όποιος εκσπερματώσει κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών δίχως να έχει έρθει σε οργασμό και ο/η παρτενέρ. Να και μια καλή δικαιολογία να αποφύγει κάποιος τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες και να πάει κατευθείαν στις εισαγωγές.

10. Η χαρά του ανώμαλου στην Λουιζιάνα. Σε μια περιοχή της πολιτείας η νεκροφιλία είναι νόμιμη. Δεν απορούμε που οι πιο παρανοϊκοί εγκληματίες βγαίνουν από εκεί.

11. Παλιά Ελλάδα η Τζόρτζια. Στην εν λόγω πολιτεία θα βρίσκονται οι Μαρίες που γιορτάζουν 21 Νοεμβρίου. Αφού ο νόμος απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη μεταξύ δύο ανύπαντρων.

12. Κλειστά τα στόματα στην Ιντιάνα. Οι κάτοικοι της πολιτείας δεν έχουν βιώσει ποτέ ένα καλό στοματικό. Ή έχουν παρανομήσει. Ναι, καλά διαβάζετε, υπάρχει νόμος σε ισχύ που επιτρέπει μόνο την διείσδυση και απαγορεύει την χρήση της γλώσσας και των χειλιών.

13. Μέριλαντ-Αϊόβα-Αϊντάχο ευνοούν τους γρήγορους. Στην πολιτεία του Μέριλαντ το δημόσιο φιλί στο στόμα δεν μπορεί να ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο- ίσα που προλαβαίνεις να ακουμπήσεις το άλλο χείλος. Στην Αϊόβα δεν μπορείς να φασώνεσαι για παραπάνω από 5 λεπτά. Στο Αϊντάχο μπορείς να κάνεις πολλά σε δημόσιο χώρο, αρκεί να μην υπερβείς τα 18 λεπτά.

14. Πάντα «καθιστός» στο Μισισσιπί. Είδες μια γυναίκα στον δρόμο και την φαντάστηκες αλλιώς; Σταμάτα το αμέσως. Γιατί αν επέλθει στύση και σε πάρουν χαμπάρι τρως γερό πρόστιμο που φτάνει και τα 500 δολάρια. Υποθέτουμε ανάλογα με τον χρόνο της στύσης.

15. Δεν πάει σύννεφο στην Γαλλική Γουιάνα. Εδώ οι άνθρωποι έχουν τον πρώτο τους οργασμό μόνο όταν κάνουν πρώτη φορά σεξ. Ο αυνανισμός είναι όχι απλά αστικό, αλλά ποινικό αδίκημα και οδηγεί όχι σε φυλακή, αλλά στο τρελάδικο.

16. Εξώ dirty και καημοί στο Όρεγκον. Κατά την διάρκεια του σεξ η γυναίκα μπορεί να πει ότι βρωμόλογο θέλει στον άντρα. Ο άντρας όμως δεν μπορεί να πει τίποτα. Παρθενόπη στο κρεβάτι θα είναι. «Τι σας κάνω δεσποινίς; Σας συνουσιάζω» και τέτοια…