Εσείς οι γυναίκες είστε οι πιο δύσκολες στο σεξ γιατί βαριέστε εύκολα. Εμάς και μπροστά σε έναν τοίχο να μας βάλετε  ο οργασμός θα μας βρει. Και αφού είστε πολύπλοκα όντα ζητάτε το κάτι παραπάνω κάθε φορά. Και με το δίκιο σας. Όταν όμως το ζητάτε, μην το παίζετε μη μου άπτου που σας το δίνουμε. (Παράπονο...)  

Η ποικιλία στο σεξ είναι απαραίτητη, αλλιώς μετά δεν θα λέγεται σεξ, αλλά τραμπάλα και «το κάνουμε σαν τα τετράποδα». Και ποικιλία δεν είναι μόνο στην στάση, αλλά και στο μέρος. Όχι μόνο στο πως, αλλά και στο πού!

Τα παρακάτω 9 σημεία είναι καλές απαντήσεις σε αυτό το ΠΟΥ.

1.Στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Ναι, το ξέρω ότι είναι ακάλυπτος, αλλά σε μια καλή ώρα όλα μπορούν να γίνουν.

2.Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε θα πατήσω το στοπ ξαφνικά.Πάλι σε μια στοχευμένη ώρα, που η κίνηση θα έχει αραιώσει. Κι άμα δεν σου άρεσε, αυτό.

3. Στην ταράτσα

Προφανώς αυτό θα γίνεται μόνο μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου. Αν υπάρχει και θέα στην Ακρόπολη, στην Πεντέλη, στον Θερμαικό, ακόμα καλύτερα.

4. Σε μια εκδήλωση/ party/event

Μα σε ένα γαμήλιο γλέντι (εδώ επιβάλλεται, αφού είναι γαμήλιο), μα σε ένα πάρτι γενεθλίων, οι τουαλέτες θα είναι πάντα ανοιχτές. Να πηγαίνεις προς το τέλος της βραδιάς που θα έχει αδειάσει από κόσμο ή την ώρα του φαγητού.

5. Στην ντουζιέρα τα σπάει ... (Προσοχή να έχει αντιολισθητικό χαλάκι. Γλυστράαααεεεει!) 

Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όχι ότι γνωρίζω, αλλά μου έχουν πει κάτι ιστορίες…Ψέμματα, το Women’s Health τα λέει. Αλλά για να τα λέει ξέρει.

6. Μπροστά σε καθρέφτη

Να ξέρετε ότι αυτό αποτελεί μέγιστη φαντασίωση για τον ναρκισιστικό μας εγκέφαλο. Αυτό είναι περισσότερο σεξοχάρη στον σύντροφο σας, αφού εσείς δεν  θα μπορείτε να δείτε και πολλά έτσι όπως θα σας τοποθετήσει.

7. Ο λεβιές κάνει θαύματα

Το αυτοκίνητο δεν έπαψε ποτέ να είναι ανεκτίμητο. Με την προυπόθεση πως είσαι σε ασφαλές απομονωμένο σημείο - κυκλοφορούν κι ανώμαλοι- έχεις βάλει ασφάλειες κι έζεθις σιγουρέψει και το χειρόφρενο!  Τώρα αν σε πιάσει η μέση ή νευροκαβαλίκευμα, άρχισε να τραγουδάς «μα δεν το ξανακάνω σ΄ Autobianchi».

8. Στα 30.000 πόδια πάνω από τη γη

Τί θα έλεγες για  σεξ αέρος- αέρος; Κλασική σκηνή σε αισθησιακές ταινίες του '90.  Στο μικρό WC του αεροπλάνου. Θα πρέπει βέβαια να είσαι στο mute και να δεχτείς τις συνεχείς διακοπές από τοκ-τοκ επιβατών με συχνοουρία. Και μετά θα πρέπει να έχεις και μία αληθοφανή δικαιολογία γιατί  βγαίνετε και οι δύο αναψοκοκκινισμένοι από την toilet. 

9. Στην παραλία

Θα σου λέει ti amo και θα ξαπλώνετε στην άμμο και θα πάτε πίσω από τα βραχάκια να χτυπήσετε αλύπητα το χταπόδι. Έγινα χυδαίος πάλι. (Eσύ πάντως φίλε, την κάλτσα να την βγάλεις...)

Υ.Γ. Δεν έχω πιάσει ούτε ένα από τα 9. Πρώτα σε μένα τα λέω και μετά σε σας.