Οταν πρόκειται για σχέσεις μεταξύ άντρα και γυναίκας είναι κάποιες περιστάσεις, κάποια μικρά πραγματάκια που συμβαίνουν και προκαλούν σκέψεις. Like και dislike, τα οποία δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να τα πεις. Κι όταν λέω να τα πεις, μιλάω καθαρά για τον άντρα.

Εσείς έχετε το ελεύθερο να τα πείτε όλα, γιατί είμαστε τόσο χοντρόπετσοι που δεν θα μας πειράξει  και δεν θα σας το κρατάμε μούτρα για 2 χρόνια. (Μόνο για το μπιφτέκι στο κεφάλι και το πουλί μας μην πείτε γιατί θα πέσουμε στις ράγες του τρένου σε ώρα αιχμής.)

Για την ακρίβεια εμείς οι άντρες προτιμούμε τον δρόμο της σιωπής. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μυρίσετε τα νύχια σας και θα καταλάβετε ότι τα παρακάτω μας ενοχλούν. Αρκετά. (Όχι, το παίρνω πίσω δεν το εννοούσα, βοήθειααααα)

1.Άλλο αρκετό άρωμα κι άλλο ΠΟΛΥ άρωμα. Δεν είναι ότι δε θέλουμε να μυρίζετε ωραία. Απλώς θέλουμε να μπορούμε να σας φιλήσουμε στον λαιμό χωρίς να πιούμε την κολώνια σαν τον Καρυωτάκη ξέρω γω.

 

2.Το make up δεν καλύπτει την ανασφάλεια σου αγάπη μου (Κλεμένο από καθρέφτη τουαλέτας αλλά ταιριάζει). Αυτό που πρέπει να απολογηθώ που δεν σε αναγνώρισα στο μπαρ είναι εκνευριστικό. Έχεις βάλει 3 στρώματα σοβάτισμα και θες να σε καταλάβω; Άσε που αν σε γνώρισα έτσι μετά θα αναρωτιέμαι με ποιά βγαίνω.

 

 

3. Δεν είμαι το σκυλάκι σου. Την επόμενη φορά που θα με διατάξεις να πάω να πλύνω τα πιάτα θέλω να μου λες και με ποιο απορρυπαντικό. Τι δεν βάζουμε απορρυπαντικό; Χωρίς πλάκα, αν είναι να τα έφτιαχνα με την Γκεστάπο θα πήγαινα με τη μάνα σου όχι με σένα.

 

4. Playing hard to get. Αφού με κοιτάζεις τόση ώρα στο μπαρ γιατί όταν έρχομαι εκεί και σε ρωτάω το όνομα σου μου λες «Συγγνώμη, έχω σχέση». Εγώ πάλι δεν έχω ...χέσει και θα το φας εσύ το χέσιμο.

 

 

5. Ψεύτικα νύχια και ψεύτικες βλεφαρίδες. Πώς θα σου φαινόταν αν το βράδυ που ξάπλωνα μαζί σου έβγαζα τη μασέλα, την περούκα και τους φακούς που κάνουν τα μάτια μου γαλάζια; Κάπως έτσι νιώθουν οι άντρες με τέτοιες προσθήκες. Άσε που αν απλώσετε χέρι τη νύχτα θα τρομάξουμε νομίζοντας πως ήρθε η μάγισσα Φούρκα.

 

 

6. Μη μου λες πότε να φάω. Δεν είσαι η μάνα μου.

7. Κρεβατομουρμούρα; Καλύτερα στον καναπέ και με πιασμένη μέση.

8. Ξέρεις δεν θα πείραζε να έλεγες αυτό που σκέφτεσαι κι όχι αυτό που πιστεύεις ότι μας αρέσει. Γιατί μετά θα μας γκρινιάζεις γιατί κάναμε αυτό που είπες και θα πάμε πίσω στο #7.

 

 

9. Όταν λέμε 9 να είσαι έτοιμη ενοούμε ότι στις 9 θα είσαι στην πόρτα. Άντε 9 και 10. Και 15 θα υποστείς το #7, και 20 δεν θα με βρεις εκεί. Αργοπορία δέχομαι μόνο στον γάμο κι αυτό γιατί δεν πρόκειται να παντρευτούμε.

 

10. Ώστε δεν σου αρέσουν οι φίλοι μου; Και δεν με αφήνεις να βγω μαζί τους…; Ε, λοιπόν θα βγω και αν φταρνίζεσαι θα είναι γιατί θα σε έχουν πει Άννα 3-4 φορές.

 

11. ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΣΟΥ (Απόγνωση. End of Story)

Υ.Γ. Το πρώτο πρόσωπο είναι για να δείξω ότι αντιπροσωπεύει τον κάθε άντρα. Εκτός από εμένα μωρό μου. Εγώ δεν ασπάζομαι τέτοιες αηδίες. Μου αρέσουν όλα σε σένα. Φιου…