Το πρώτο ραντεβού είναι καθοριστικό για μια σχέση. Αν είναι καλό, βλέπεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου με άλλο μάτι. Αν πάλι είναι καταστροφικό, χμμμ άστο καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια πως θα εξελιχθεί αλλά όπως και να χει, μια πρώτη καλή εντύπωση είναι το ιδανικό που μπορείς να πετύχεις όταν ο άλλος σου αρέσει φρικτά.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, το 41% από εμάς αποφασίζει στο 2-3 λεπτό του πρώτου ραντεβού αν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο. Αρκούν άραγε μερικά λεπτά για να αποφασίσεις με σιγουριά (και χωρίς να πέσεις έξω) ότι πρέπει να υπάρξουν κι άλλα ραντεβού; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το να πείσεις μέσα σε λίγη ώρα (αν όχι σε 2-3 αυστηρά λεπτά) ότι δε θα χάσει αν ξαναβγεί μαζί σου;

Τι πρέπει να κάνεις;

1. Να δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ. Όχι μόνο επειδή αυτό θα δει ο άλλος, αλλά επειδή και εσύ θα νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Ο τύπος το πιο πιθανό είναι να αδιαφορήσει αν πετάει μια τουφίτσα ή αν δεν έχεις τέλεια ισιωμένα μαλλιά, εσύ όμως θα λάμπεις επειδή θα είσαι στα καλύτερα σου και αυτό θα βγαίνει σε όλα ... ακόμη και στον τρόπο που μιλάς.

2. Να νιώθεις άνετα με τα ρούχα σου και το χώρο. Επίλεξε ή πρότεινε ένα μέρος που να μην είναι πολύ έξω από τα νερά σου.

3. Φίλησε τον (στο μάγουλο, έτσι;) για να τον χαιρετήσεις όταν τον δεις. Τι εννοείς είχες σκοπό να τον χαιρετήσεις με χτύπημα στην πλάτη;
Επίσης, ήξερες ότι η αγκαλιά απελευθερώνει την ''ορμόνη της αγκαλιάς'' που μας κάνει ευδιάθετους και φιλικούς; Τώρα το ξέρεις!

4. Άσε στην άκρη το κινητό σου. Ούτε check in, ούτε να δεις αν έχεις κανένα λάικ, ούτε τίποτα. Ξέχασε το για λίγο. Θα θελες να ασχολείται με το κινητό του στο πρώτο σας ραντεβού; Δε θα θελες, σε κανένα!