Αν είσαι λάτρης των emoticon και τα χρησιμοποιείς διαρκώς στην καθημερινότητα σου, σου έχουμε ευχάριστα νέα! Η εξέλιξη των emoticon είναι τα Flirtmoji, τα emoji, δηλαδή για το sexting. Τα sex emoji θα σου λύσουν τα χέρια! 

Το sexting έχει αναπτυχθεί αρκετά στις μέρες μας και καθημερινά αποκτά όλο και περισσότερους χρήστες. Αν, λοιπόν, σου αρέσει να ανταλλάσσεις πιο πικάντικα μηνύματα και φωτογραφίες με το σύντροφο σου (κι όχι μόνο), τα Flirtmoji, θα τα λατρέψεις σίγουρα!

Τα Flirtmoji είναι σεξουαλικά αυτοκόλλητα που μπορείς να αντιγράψεις και να επικολλήσεις στα μηνύματα σου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Από μια φράουλα βουτηγμένη σε σοκολάτα, καρδούλες, γλειφιτζούρια και σαντιγί μέχρι χειροπέδες και δονητές! (μερικά ούτε που καταλάβαμε τι είναι… τόσο αθώα παιδιά είμαστε… ενώ άλλα δεν καταλάβαμε πιος ο λόγος ύπαρξης τους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!)

Κακά τα ψέματα, το sexting δεν είναι κάτι εύκολο, και τα flirtmoji θα κάνουν τις συνομιλίες σου πολύ πιο εύκολες και καλύτερες. Από δω και πέρα μπορείς να ευγνωμονείς τους δημιουργούς τους!