Ωρα για μάθημα, κρατάτε σημειώσεις. Και ίσως χρειαστεί να θυμηθείτε και τα λίγα μαθηματικά που μάθατε...

Σύμφωνα με νέα έρευνα  Οι άντρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

α) αυτοί που αν βάλεις 20 γυναίκες να τους βαθμολογήσουν θα βγάλουν μέσο όρο 9 με άριστα το 10, -με μόλις μία να τους έχει βάλει κάτω από 8,5- και πολλά 9 και 10. Ας τους πούμε ΟΜΟΡΦΟΥΣ 

 β) αυτούς που θα μαζέψουν και 5 και 6 και κυρίως αρκετά 7 και ελάχιστα 8. Ας μας πούμε ΜΕΤΡΙΟΥΣ

Υπάρχουν και οι κάτω από τη βάση, αλλά ας μην τους πιάσουμε. Όλα τα παραπάνω με βάση την εξωτερική εμφάνιση.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια οι γυναίκες έριχναν ΝΑΙ δαγκωτό στους πρώτους και χτυπιόντουσαν  μόλις έβλεπαν τον Ryan Gosling, ενώ οι δεύτεροι εμείςδηλαδή  μέναμε συνήθως με το αυτό στο χέρι.

Όσο όμως οι  ΟΜΟΡΦΟΙ επαναπαύονταν στις δάφνες και βασιζόντουσαν στο σεξ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ δρούσαν υπογείως και έχτιζαν τις βάσεις για τη στιγμή που ο τροχός θα γυρίσει. Και γύρισε.

Όχι, δεν το κρίνω από μένα, ο οποίος ξαφνικά έγινα "πλούσιος" τώρα που ο τροχός έκλεισε το μάτι στους φτωχούς, αλλά βασίζομαι στην έρευνα της σεξολόγου Tracey Cox.

Η διάσημη Βρετανίδα σεξοθεραπεύτρια Cox ρώτησε τις γυναίκες και εκείνες της επιβεβαίωσαν την αλλαγή. Σε ποσοστό 75% (ναι, βγάζουμε κυβέρνηση) οι ερωτηθείσες απάντησαν ότι προτιμούν έναν άντρα με κοιλίτσα παρά κάποιον που θα έκανε και το sixpack να ντρέπεται.

Τα πορίσματα προκύπτουν κι  από την απάντηση που έδωσαν στο δίλημμα Zac Efron ή Seth Rogen.(Φωτό)

Παρότι ο πρώτος είναι «λουκουμάκι» και θα τον πρόσεχαν, όλες εύχονται να κατέληγαν με τον δεύτερο. Η αξιολόγηση έγινε και με τους δύο ντυμένους, αλλά θα το πάρουμε ως ασφαλές δείγμα γιατί μας συμφέρει.

Τέρμα πια τέτοιες αντιδράσεις μπροστά στη θέα του Ryan Gosling.(Φωτό επάνω) 

(Καλά όχι και τέρμα.Ημίτρελες είστε όχι χαζές)

Crazy Stupid Love Gif

Τώρα πώς ερμηνεύονται τα αποτελέσμα της έρευνας: 

1: Οι γυναίκες, δεν έχουν -στην πλειονότητα τους- ένα τέλειο σώμα και κοιλιακούς σαν την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Άρα το να βρεθούν γυμνές μπροστά σε έναν σφίχτη και φέτα θα τους κόμπλαρε αφάνταστα. Γι΄αυτό επιλέγουν το safe mode της σέξι κοιλίτσας σαν καραμελίτσα.

2: Σημαντικό στοιχείο της έρευνας είναι ότι το 96% αυτού του 75% βρίσκει τους καλογυμνασμένους ρηχούς και βαρετούς.

Sorry guys αλλά πολλοί  είχαν να μοιραστούν με την εκάστοτε κοπέλα ιστορίες με βάρη από τα γυμναστήρια και από τα ΛΟΚ.

Από την άλλη, τα παιδιά του τίμιου Στρατού Ξηράς με μόνη έννοια το γερμανικό 2-4, διάβασαν, ψάχτηκαν, έμαθαν τα καλά κρασιά και τις περιοχές με το πιο ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, ψιλογρατζούνισαν μια κιθάρα ,έφτιαξαν μια ωραία φιλοσοφία ας την πούμε Υolosophy και έγιναν αυτό που λένε «ωραίοι τύποι». Aυτά!