Κι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, όπου ο άντρας θέλει να «νοικοκυρευτεί», να «αράξει σε μια γυναίκα», να μείνει σε αυτήν και σε καμία άλλη. Όπως θες πες το. Μήπως ο δικός σου είναι πια σε αυτή τη φάση και δεν το έχεις καταλάβει; 

Υπάρχουν κάποια σημάδια που στο φωνάζουν ξεκάθαρα:

1.    Μιλάει για το μέλλον σας. Πολύ.

2.    Δεν αλλάζει το θέμα όταν «πέφτει» στο τραπέζι η συζήτηση περί γάμου από γνωστούς ή από την παρέα σας.

3.    Θέλει να γνωρίσει τους γονείς σου –ή τους έχει γνωρίσει ήδη. 

4.    Μοιράζεται μαζί σου λεπτομέρειες από τη ζωή του, σκέψεις και πράξεις που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τα έλεγε σε κανέναν.

5.    Μήπως σου λέει και πόσα παιδιά θέλει να κάνει; Κι ότι εάν είναι αγόρι, θα τον ονομάσει Φίλιππο;( Σε αυτό το σημείο να σου θυμήω πως  Φίλιππο λένε τον πατέρα σου...)

6.    Σε υπολογίζει σε μεγάλες αποφάσεις στη ζωή του. Για παράδειγμα, εάν του προτείνουν από τη δουλειά του να πάει σε μια επαρχιακή πόλη ή να κάνει ένα μεταπτυχιακό, ο πρώτος άνθρωπος που θα το συζητήσει, είσαι εσύ.

7.    Σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, σε πάει μπροστά και σε θέλει δυναμική και ανεξάρτητη, κι όχι να κάθεσαι σπίτι σου και να μην κάνεις τίποτα.

8.    Δε διστάζει να δείξει τα συναισθήματά του μπροστά στον κόσμο.

 

 

9.    Σε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού- εάν συγκατοικείτε- και γενικά προσπαθεί να είναι ώριμος και συνεπής στις υποχρεώσεις του.

10.    Αγαπά τους φίλους του, πάντα θα τους αγαπά και θα θέλει να τους βλέπει, αλλά έχει βαρεθεί πια το αχαλίνωτο clubbing κάθε μέρα μέχρι πρωίας.

11.    Σε έχει βάλει στην οικογένειά του και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εσένα. Εύχομαι να κάνουν το ίδιο και οι γονείς του. :P

12.    Σου έχει σταθεί τις δύσκολες στιγμές.

13.    Του αρέσει να περνάει καμιά φορά το Σαββατόβραδο μαζί σου, με μια κουβέρτα και μια ταινία να παίζει, χωρίς να έχει την απαίτηση να είστε πάντα με άλλους ή πάντα έξω.

14.    Σου λέει και σου δείχνει πόσο σε αγαπάει. Κι εσύ ξέρεις ότι λέει αλήθεια.

15.    Μήπως σε ρώτησε και τι δαχτυλίδι σου αρέσει κι αν προτιμάς τον λευκόχρυσο ή το χρυσό;

best proposal ever gone with the wind gif

 

Καλά στέφανα, φίλη μου! Και να μας στείλεις καμιά φωτογραφία εδώ στο Yolo από τον γάμο σου!