Υπάρχουν κάποια προφίλ που τα χαζεύεις με τις ώρες είτε γιατί έχουν την τέλεια αρμονία, είτε γιατί έχουν πολύ καλή ποιότητα στις φωτογραφίες, είτε γιατί γελάς με τις διάφορες λεζάντες, είτε με όλα τα παραπάνω μαζί. Πόσες φορές έχουμε χαζέψει κάποιο προφίλ επειδή είναι πολύ πιο κουλ από το δικό μας; Προσωπικά, πολλές.

Και ξέρεις τι ΔΕΝ θα έκανε ένα πολύ κουλ κορίτσι; Δε θα...

1. Έβαζε ένα εκατομμύριο hashtags. Ξέρω τι κάνετε. Αντί να τα βάλετε στην περιγραφή, τα βάζετε ακριβώς από κάτω σε σχόλιο. Ούτε αυτό είναι πολύ κουλ. Κι απλά δείχνεις πόσο προσπαθείς για να μαζέψεις μερικά λάικ. Προτείνω να βάζεις μέχρι 5 το πολύ (ή και παραπάνω, μόνο στην περίπτωση που το σηκώνει το κλίμα).

2. Ανέβαζε screenshots. Σαν να λέμε διάφορα στιγμιότυπα από συνομιλίες/φωτογραφίες φίλων/βίντεοκλιπ/ταινίες. *πιάνει το κινητό, μπαίνει instagram, σβήνει ό,τι είναι να σβήσει*

3. Επέλεγε φωτογραφίες κακής ποιότητας. Όπα κάτσε, επειδή αυτό είναι σχετικό (κι εξαρτάται άμεσα από την ποιότητα του κάθε κινητού), ας πούμε ότι μια ιδανική στιγμή μπορεί να μην αποτυπωθεί τέλεια στην κάμερα, αλλά μια στο τόσο μπορείς να ποστάρεις φωτογραφίες που δεν αγγίζουν την τελειότητα από καλλιτεχνική πλευρά αλλά έχουν κάτι να πουν στο κοινό που σε ακολουθεί πιστά (τι λέει παιδιά και δεν την σταματάει κανείς). Α, και το μυστικό κρύβεται - σταθερά - στη λεζάντα.

4. Σπάμαρε ατελείωτα με φωτογραφίες του αγοριού της. Πόσα σάλια να αντέξει ένας φακός; Πόσες φωτογραφίες με αγκαλιές και φιλιά πια; H κουλ κοπέλα του instagram ξέρει ακριβώς πόσες φωτογραφίες να βάλει με το αγόρι της, δεν κάνει επίδειξη της σχέσης της!

5. Αδιαφορούσε για το φόντο της φωτογραφίας. Δε θα έδειχνε, ας πούμε, το βουνό με τα ρούχα που έχει μαζευτεί στην καρέκλα του δωματίου της ή το βουνό από τα άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη ή ένα βρώμικο αυτοκίνητο. Καταλαβαίνεις.

xx