Δεν έφταιγες εσύ, η ανάγκη σε έφερε στην άβολη θέση να πεις μερικά ψεματάκια στους γονείς σου. Σαν να λέμε: για την ώρα που έπεσες για ύπνο (αλλά συνέχιζες να στέλνεις μηνύματα κάτω από τα σκεπάσματα), για το φαγητό που δεν έφαγες (αλλά πέταξες στα σκουπίδια, προκειμένου να φας δημητριακά με γάλα), για το πάρτι της κολλητής σου (που άλλαξες στο ασανσέρ και έβαλες για πρώτη φορά κραγιόν, μίνι φούστα και τακούνια). Α και μερικά από τα παρακάτω:

1. "Έσβησα το προφίλ μου στο myspace, έχω πολύ διάβασμα για να ασχολούμαι μ' αυτά εξάλλου". Τι κι αν δεν το έσβησες ποτέ; *λες να υπάρχει ακόμη;*

dancing animated GIF

2. "Ναι, προφανώς και θα είναι εκεί οι γονείς της Ελένης για να μας προσέχουν". Προφανώς και οι γονείς της Ελένης έλειπαν στο εξοχικό και νόμιζαν ότι η κόρη τους θα μείνει σε σένα και θα σας προσέχουν οι γονείς σου.

3. "Αν μου αγοράσετε καινούριο υπολογιστή, θα το μοιράζομαι με τα αδέρφια μου (και με εσάς φυσικά)". Είπε και δεν το μοιράστηκε ποτέ - ίσα ίσα το κλείδωσε με 500 κωδικούς και το έκρυψε σε μια καταπακτή.

4. "Είδα τις Ανυπότακτες καρδιές για κανένα τέταρτο και μετά κάθισα να διαβάσω. Αλήθεια". Είπε και δε διάβασε ποτέ. Αχ ο Μανουέλ τι ωραίος που ήταν ρε παιδιά τώρα που το θυμήθηκα.

funny animated GIF

5. "Χρειάζομαι μερικά χρήματα, όχι για βερνίκια και σκιές, για να παίρνω κανένα χυμό από την καντίνα". Μπορεί να λιποθυμούσες από πείνα ή δίψα, αλλά σιγά μην ξόδευες για χυμό ή τοστ, όλα τα λεφτά καλλυντικά και αξεσουάρ. Α ναι, και cd.

6. "Δεν έχασα το σχολικό επειδή πήγα αργά στη στάση, εκείνο πέρασε νωρίτερα. Συμβαίνει καμιά φορά". Πες καλύτερα ότι τσάταρες όλο το βράδυ ή έβλεπες το Big Brother και δεν ξυπνούσες με τίποτα το πρωί.

7. "Με τη Μαρία μιλούσα στο τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι εννοείτε". Τι νομίζεις; Δεν είχαν καταλάβει ότι σε είχε πάρει ο Κωστάκης να πείτε για τα μαθήματα ΚΑΙ ΚΑΛΑ;

8. "Δεν πήρα μόνο εγώ 4, όλη η τάξη πάτωσε". Κι ας είχες πάρει κακό βαθμό μόνο εσύ και 2-3 άλλοι. Κι ας είχες πάρει 2 και όχι 4 (στα 10 πάντα). Κι ας μην ήταν η μόνη φορά που ήσουν αδιάβαστη. Για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύαμε ότι οι γονείς μας θα ένιωθαν πολύ καλύτερα αν ήξεραν ότι το κακό ήταν μαζικό και ότι πάτωσαν όλοι στην τάξη. Αμ δε.

xx