Η επιλογή των σπουδών μας φανερώνει πολλά πράγματα, όχι μόνο για τις βλέψεις της μετέπειτα καριέρας μας, αλλά και για τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα μας. Τι είδους κοπέλα είσαι, λοιπόν, ανάλογα με την επιλογή των σπουδών σου;

♦ Αγγλική Φιλολογία

Είσαι πολύ συναισθηματική. Λατρεύεις να φέρεσαι στον σύντροφό σου με τρυφερότητα και θες να ανταποδώσει κι εκείνος. Παίρνεις χαρά στο να κάνεις τους άλλους να νιώθουν ιδιαίτεροι. Η κρυφή ρομαντική σου πλευρά ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσει εκείνον τον ένα που θα της λέει τόσο όμορφες λέξεις όσο εκείνες στα έργα του Σαίξπηρ.

♦ Διοίκηση Επιχειρήσεων

Απολαμβάνεις τα μικροπράγματα στη σχέση σου που άλλες κοπέλες συχνά αγνοούν. Είσαι απλή κοπέλα και εκτιμάς όλα όσα κάνει ο σύντροφός σου για εσένα. Δεν έχεις ανάγκη από τριαντάφυλλα και ρομαντικά δείπνα. Σου αρκεί μία βραδιά στο σπίτι χουχουλιάζοντας στον καναπέ με τον σύντροφο σου και βλέποντας την αγαπημένη σας σειρά, ενώ σου κρατά το χέρι. Η απλότητα είναι για σένα, ευτυχία!

♦ Φιλοσοφική

Λατρεύεις τις ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Λατρεύεις να πραγματοποιείς νέες περιπέτειες μαζί με εκείνον. Δεν σε ενδιαφέρει να συγκρίνεις τη σχέση σου με καμία άλλη και εκτιμάς εκείνα τα χαρακτηριστικά του συντρόφου σου που τον κάνουν μοναδικό.

♦ Πολυτεχνείο

Είσαι υπεύθυνη και έμπιστη σαν άτομο, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Είσαι πάντα στην ώρα σου στα ραντεβού και ο σύντροφός σου ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σε εσένα. Πιστεύεις στην ειλικρινή επικοινωνία, επομένως, εάν κάτι πάει στραβά, ο σύντροφός σου θα το ξέρει. Δεν φοβάσαι να εκφράσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται σε κάθε πτυχή της σχέσης σου.

♦ Θεατρικών Σπουδών

Γεμίζεις τη σχέση σου με πάθος και δεν ντρέπεσαι ποτέ να εκφραστείς. Ο σύντροφός σου λατρεύει τον ενθουσιασμό σου και εκλαμβάνει την έκφραση των συναισθημάτων σου ως θετική τακτική περισσότερο, παρά ως αρνητική. Ποτέ δεν πιστεύεις ότι υπερβάλλεις κάπου, απλά εκφράζεις αυτό που νιώθεις.

♦ Βιολογία

Είσαι από τις κοπέλες που δεν πιστεύουν κάθε τι που τους ψιθυρίζει γλυκά ο σύντροφός τους στο αυτί. Βασίζεις την ακεραιότητα της σχέσεις σου στις πράξεις του συντρόφου σου και όχι στα λόγια του. Αν κάποιος σου πει ότι σε αγαπάει, δεν θα τον πιστέψεις μέχρι να σου το δείξει πραγματικά.

♦ Μέσων Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Είσαι πολύ ενεργητικός άνθρωπος και κάνεις τον σύντροφο σου να γελά κάθε φορά. Είσαι εκείνος ο τύπος κοπέλας που λατρεύει να διασκεδάζει και θέλεις και ο σύντροφος σου να περνάει το ίδιο καλά. Δεν θα υπάρξει ποτέ ανιαρή στιγμή όταν είστε μαζί.

♦ Νοσηλευτική

Είσαι από τους πιο στοργικούς ανθρώπους που ο σύντροφος σου θα τύχει να γνωρίσει. Είσαι πάντα εκεί για όποιον σε χρειαστεί κι αν κάποιος είναι στα κάτω του, δε φεύγεις από το πλευρό του μέχρι να νιώσει και πάλι καλά. Είσαι ένα διαρκές σύστημα υποστήριξης προς όλους, γι' αυτό και είσαι αγαπητή σε όλους.

♦ Ψυχολογία

Ξέρεις επακριβώς τι έχει κάθε στιγμή στο μυαλό του ο σύντροφός σου. Είσαι πολύ διορατική και το διαισθάνεσαι όταν κάτι πηγαίνει στραβά. Όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση σου, προσπαθείς πάντα να το διορθώνεις από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται.

♦ Πληροφορική

Οι ικανότητες σου εκπλήσσουν συχνά τον σύντροφό σου. Είσαι πνευματώδης και εύστροφη και ο σύντροφός σου ξέρει ότι δεν μπορεί να τα βάλει μαζί σου.

♦ Λογιστική

Είσαι λογική και ευαίσθητη σε ό,τι αφορά τη σχέση σου. Μπαίνεις σε μία σχέση μόνο όταν πραγματικά το θες και αν δεν σου αρέσει κάτι σε αυτή, θα κάνεις τα πάντα να το αλλάξεις. Είσαι πολύ ανεξάρτητη και ο σύντροφός σου το εκτιμά απίστευτα.

♦ Πολιτικές Επιστήμες

Είσαι από τα κορίτσια που δεν φοβούνται να εμπλακούν σε κάποια διαφωνία ή να πάρουν θέση σε μία συζήτηση. Συνήθως βγαίνεις νικητής κι αν όχι, χρησιμοποιείς τη διπλωματική φράση: «Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε».  Αναγκάζεις τον σύντροφό σου να παρακολουθεί ειδήσεις ακόμη κι αν δεν το θέλει, και μπορεί πάντα να βασίζεται πάνω σου για τα νέα του πολιτικού σκηνικού.

♦ Ξένων Γλωσσών

Δίνεις έναν άλλον αέρα στη σχέση σου. Λατρεύεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα και είσαι πάντα σε θέση να πείσεις τον σύντροφο σου να δοκιμάσει νέα πράγματα μαζί σου. Η σεξουαλική σου ζωή είναι επίσης καταπληκτική και μπορείς να επιβεβαιώσεις τον καθένα γι' αυτό.

Πηγή: neopolis.gr