Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει πιο ισορροπημένο, σταθερό και ελκυστικό ζώδιο από το Ζυγό. Αξίζει να γίνει το ταίρι σου γιατί μαζί του θα περνάς όμορφα, θα μπορείς να συζητάς και να συνεννοείσαι, να μοιράζεσαι σκέψεις και προβληματισμούς, να ξέρεις ότι ο άλλος θα σε ακούσει και θα σε συμβουλεύσει. Αυτό που έχει ο  Ζυγός και μας κάνει να τον αγαπάμε τόσο είναι η ειλικρίνεια του.

Αν δεν έχεις φίλο Ζυγό δεν ξέρεις τι χάνεις. Και πιο συγκεκριμένα, αν δεν έχεις σχέση με Ζυγό χάνεις πολλά, πάρα πολλά, γιατί ισχύουν τα παρακάτω:

1. Πρόκειται για το πιο χαρισματικό ζώδιο. Δε θέλει ντε και καλά να είναι το επίκεντρο της προσοχής, αλλά το έχει πάρα πολύ με το λέγειν και θέλεις - δε θέλεις σε κάνει να προσέχεις κάθε του κουβέντα. Του αρέσει να γνωρίζει πολλά και διαφορετικά είδη ανθρώπων, γι' αυτό και η παρέα του έχει μεγάλη ποικιλία σε στιλ και προσωπικότητες.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gid

2. Ξέρει να ντύνεται, έχει στιλ και αισθητική. Αν είσαι ζηλιάρα, αυτό δε θα σου αρέσει: ο Ζυγός τραβάει τα βλέμματα, στο πέρασμα του γυρνούν τα κεφάλια και τον χαζεύουν. Ξέρει να προσέχει τον εαυτό του, να εντυπωσιάζει, να είναι στιλάτος χωρίς να χάνει την ταυτότητά του. Θέλει να καμαρώνεις γι' αυτόν και να χαίρεσαι που τον έχεις δίπλα σου - αν μπορείς, δηλαδή, κάνε κι αλλιώς!

3. Ερωτεύεται ακόμη και στην ιδέα του να είναι ερωτευμένος. Είναι πολύ της σχέσης, αφοσιώνεται στο ταίρι του, είναι πιστός, στοργικός και ζει για το love story, τη συντροφικότητα και τα προνόμια που έχει το να είσαι με κάποιον για καιρό - δώστου τρυφερότητα και πάρτου την ψυχή!

4. Σκίζει από κοινωνικότητα. Γνωρίζει κόσμο συνέχεια, κρατάει επαφές, όλοι τον συμπαθούν κι έχουν έναν καλό λόγο να πουν γι' αυτόν. Βασικά, ο Ζυγός δεν αντέχει καν στη σκέψη ότι κάποιος μπορεί να μην τον συμπαθήσει, οπότε κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει τις εντυπώσεις και - προφανώς - τα καταφέρνει.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gid

5. Ενθουσιάζεται εύκολα και κάνει ό,τι μπορεί για να περνάει καλά - φυσικά, μαζί του κι εσύ. Μπορείς να τον κερδίσεις με μικρές πράξεις, δε χρειάζεται να τον εντυπωσιάσεις για να του κλέψεις την καρδιά. Αρκείται στα λίγα και καλά και μαζί του το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσεις τέλεια. Ξέρει να βγαίνει, να διασκεδάζει, τον ενδιαφέρει ο πολιτισμός, ο κινηματογράφος, οι ξένες γλώσσες, τα ταξίδια. Με τον Ζυγό δεν πρόκειται με τίποτα να βαρεθείς!

6. Σιχαίνεται τις αντιπαραθέσεις. Και γιατί αυτό τον κάνει τον πιο ιδανικό σύντροφο; Γιατί δε θα προκαλέσει τσακωμό, δε θα φωνάξει, δε θα κρατήσει μούτρα, γενικώς δε θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Συνήθως δε θα σου αρνηθεί κάποια χάρη, αλλά μη φτάσεις σε σημείο να τον καταπιέσεις γιατί θα αντιδράσει - ε είναι καλοσυνάτος, αλλά είπαμε, υπάρχουν και όρια!

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gid

7. Και είναι δίκαιος. Πολύ σημαντικό κι αυτό. Δε θα περνάει μόνο το δικό του, δε θα σε καταπιέζει, θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα θέλω και τις ανάγκες σου. Ο χρυσός κανόνας του Ζυγού είναι ότι πρέπει να ακούγονται και οι δυο πλευρές, οπότε ετοιμάσου για ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας κρατούν ξύπνιους μέχρι το πρωί. Επίσης, αν έχεις κάποιο πρόβλημα θα καθίσει να το ακούσει και θα σε συμβουλεύσει με τη σοφία και το πνεύμα που τον χαρακτηρίζει, ώστε να βρεις τη λύση που ψάχνεις!

xx