Είμαι 21 ετών και μένω στα Χανιά. Πριν λίγες μέρες πήγα με την αδερφή μου να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα μπάσκετ...  Στον αγώνα έπαιζε ένα παιδί (26 χρόνων)επίσης από τα Χανιά (το έμαθα αφού ρώτησα) που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Αφού έληξε το πρώτο ημίχρονο με κοίταξε, προφανώς γιατί δεν είχαμε ξαναπάει στο γήπεδο και τα πρόσωπα μας του ήταν καινούρια. Έμαθα ότι μετά από πολλά χρόνια σχέσης είναι single... Θέλω να τον πλησιάσω αλλά δεν ξέρω πώς ... Σκέφτηκα να του στείλω αίτημα φιλίας στο fb αλλά και τι με αυτό;;; Είμαι αρκετά ντροπαλή να κάνω κάτι παραπάνω από αυτό... Τι προτείνετε κορίτσια;

------

Αγαπητή Ελίνα, αν και 21 ετών όπως μου γράφεις, διαπιστώνω ότι σε ο,τι αφορά τα ερωτικά, λειτουργείς και σκέφτεσαι σαν παιδάκι… Είδες κάποιον για πρώτη φορά και ένιωσες ότι σου άρεσε. Μέχρι εδώ πολύ καλά και θα ήταν και ακόμα καλύτερα, αν είχες πάρει και την πρωτοβουλία να πας και να του μιλήσεις. Why not? Και όχι μόνο αυτό δεν έκανες, αλλά ακόμα και το αίτημα φιλίας στο facebook το θεωρείς υπερβολικό!!! Τώρα, όσον αφορά ότι είσαι πολύ ντροπαλή, όπως μου γράφεις, δεν πρόκειται να σου πω να σταματήσεις να είσαι, αλλά μην μπερδεύεις τη ντροπή με την έλλειψη θάρρους. Εδώ, λοιπόν σε αυτή την περίπτωση αυτό που χρειάζεσαι είναι θάρρος. Χρησιμοποίησε «μαξιλαράκια βοήθειας» που συνήθως είναι κοινοί γνωστοί ή φίλοι που θα σας φέρουν σε επαφή. Μέχρι τότε, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα στείλεις αίτημα φιλίας! Και όχι μόνο αυτό -βρες αφορμή να ξεκινήσετε κάποια συνομιλία μέσα από το facebook και, αν θέλει κιθ εκείνος, όλα γρήγορα και εύκολα θα πάρουν το δρόμο τους. Πραγματικά σου το εύχομαι!!!

Η νέα στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!