Επιασες τον εαυτό σου να ερωτεύεται τον ίδιο τύπο αγοριού ξανά και ξανά. Μέσα σε ένα χώρο με εκατοντάδες άτομα, θα ερωτευόσουν και πάλι αυτόν που στα μάτια σου θα φαινόταν ως το (πιο) κακό παιδί. Και φυσικά, όπου κακό εννοώ ακατάλληλο για σένα. Πότε πρέπει να αρχίσει να σε προβληματίζει όλο αυτό; Όταν δεις ότι οι σχέσεις σου απλά επαναλαμβάνονται, που σημαίνει ότι αρχίζουν και τελειώνουν για τους ίδιους λόγους απλά με διαφορετικά (αλλά κυρίως παρόμοια) άτομα κάθε φορά, μάλλον πρέπει να σκεφτείς τα παρακάτω: 

1. Εντόπισε αρχικά τι είναι για σένα το "κακό αγόρι". Δεν είναι ο ίδιος τύπος για όλες μας, άλλος είναι αυτός που θεωρείται ακατάλληλος για σένα κι άλλος για μένα. Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν όμως είναι ότι ο χαρακτήρας τους δεν είναι συμβατός με τους δικούς μας και φυσικά δε φταίνε αυτοί που κάνουμε τα στραβά μάτια και μπαίνουμε ανενόχλητες σε σχέση με το ίδιο, κλασικό, τυπικό, ακατάλληλο για εμάς τύπο. Καιρός - επιτέλους - να βρεις ποια είναι τα στοιχεία που καμουφλάρουν το πόσο ακατάλληλος είναι αλλά κι αυτά που τον κάνουν σίγουρα να απέχει από τον ιδανικό για σένα. Εμπρός. Μολύβι. Χαρτί. Δυο κατηγορίες έχεις να συμπληρώσεις, δεν είναι τίποτα. Κάπως έτσι, όταν βρίσκεσαι σε ένα χώρο με αγόρια και τυχαίνει κάποιος να σου τραβάει την προσοχή, ευκαιρία να αναρωτηθείς ποια είναι αυτά τα πράγματα που σε κάνουν να τον προσέξεις. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρεις που πας και τι φταίει.

Αποτέλεσμα εικόνας για new girl gif

2. Βρες τη διαφορά ανάμεσα στο "κακό αγόρι" και σ' αυτό που απλά είναι κακό για σένα. Έστω ότι το κακό αγόρι το έχουμε φανταστεί όλες μας (έστω λέμε ε) κάπως ατίθασο, χωρίς να λέει πολλά - πολλά, με μια δόση μυστικοπάθειας, όμορφο, γοητευτικό και στο δικό μου παραμύθι καβαλάει ένα μαύρο άλογο - έτσι για την αλλαγή. Προφανώς αυτό το αγόρι δεν το θέλεις για σχέση, αλλά για να δώσει στη ζωή σου μια τσαχπινιά. Το "κακό αγόρι για σένα" (και για μένα) μπορεί να μην είναι αντικειμενικά κακό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί την πλέον ακατάλληλη επιλογή. Ένα παράδειγμα; Να μένει άπειρα χιλιόμετρα μακριά. 

3. Γιατί σου αρέσουν αυτοί οι τύποι αγοριών; Η απάντηση εδώ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Σύμφωνα με έρευνες, μια πιθανή εξήγηση είναι αυτή η πεποίθηση που έχουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάποιον και να τον φέρουμε στα μέτρα μας. Η' ακόμη και η ικανοποίηση που έχουμε κάνοντας το "κακό παιδί" να μας προσέξει. Φυσικά, το να κυνηγάς κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός από σένα μπορεί να φαίνεται φανταστικό εκ πρώτης όψης, αλλά σίγουρα δεν αρκεί για να στηρίξει μια σχέση!

Αποτέλεσμα εικόνας για new girl gif

4. Σε επηρεάζει θετικά ή αρνητικά; Σε ανεβάζει ή σε ρίχνει στα πατώματα; Αν προσπαθείς συνεχώς να τον ευχαριστείς ή νιώθεις ότι βγαίνεις έξω από τα νερά σου, τότε δεν κάνει για σένα. Σε μια σχέση πρέπει να είσαι άνετη και χαλαρή, να είσαι με άλλα λόγια ο εαυτός σου. Και το πιο βασικό, ρίχνει ή τονώνει την αυτοπεποίθηση σου;

5. Άλλαξε εντελώς το στόχο σου. Όταν τελειώσει μια σχέση σου, δες από απόσταση τι έφταιξε και σύγκρινε το με τις προηγούμενες. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις πως είσαι έτοιμη να μπεις σε μια σχέση, κάνε μια μικρή παύση για μια μίνι ανασκόπηση όλων των προηγούμενων σχέσεων σου.

xx