Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα καθοριστικής σημασίας, αν και κάποια λάθη είναι αναπόφευκτα! Γι' αυτό, αν θέλεις να υπάρχουν ελπίδες για δεύτερο, τρίτο κ.λπ., κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να πάρεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο... βαθμό. Αν καταφέρεις αυτό, τότε σίγουρα έχεις πολλές πιθανότητες αυτό το φλέρτ να γίνει μια κανονική σχέση!!!

1. Ας ξεκινήσουμε από την εμφάνιση, πολύ βασικό για την πρώτη σας συνάντηση. Καταρχήν, μην κάνεις το λάθος να ντυθείς πάρα πολύ επίσημα, σαν να το έχεις μόλις σκάσει από κάποια πασαρέλα. Είναι πιθανό να τον φέρεις σε δύσκολη θέση,κυρίως, αν εκείνος έρθει με τζιν. Προτίμησε λοιπόν κάτι πιο απλό και σικάτο. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Διάβασε εδώ ποια ρούχα πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις να φορέσεις στο πρώτο ραντενού...

2. Δεν πας για νύφη, άρα δεν υπάρχει λόγος να φτάσεις στο ραντεβού σου με καθυστέρηση, χάριν εντυπωσιασμού. Καλύτερα να είσαι συνεπής.

3. Μην δυστροπείς για το πού θα πάτε. Εξάλλου, δεν έχει σημασία το μέρος αλλά το πως θα περάσετε. Την πρώτη φορά είναι προτιμότερο να αφήσεις σε εκείνον την πρωτοβουλία.

4. Μην έχεις τρακ και μην υποδύεσαι κάποια που δεν είσαι. Παράμεινε ο εαυτός σου. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι χαλαρή και ειλικρινής. Γλιτώνεις την ενοχλητική ταχυκαρδία, την εφίδρωση και κυρίως τις… γκάφες!

5. Μην κάνεις το λάθος να πιάσεις κουβέντα για τον καιρό. Μια χαρά θα είναι ο καιρός και χωρίς τη δική σου άποψη. Καλύτερα να αφήσεις την ΕΜΥ στην ησυχία της και να κοιτάξεις τι θα κάνεις με εκείνο το «εμείς» που πλανάται μπροστά σου… Μίλησε απλά και κατανοητά.  

6. Δεν χρειάζεται από την πρώτη φορά να κάνεις εξομολογήσεις για όλη την προηγούμενη ζωή σου. Κράτησε κλειστά χαρτιά και πες απλώς τα απαραίτητα για το παρελθόν σου.

7. Αν πρόσφατα άφησες πίσω σου μια σχέση, απόφυγε να μοιραστείς μαζί του τον πόνο σου, το θυμό και την απογοήτευσή σου. Θα είναι μεγάλο ατόπημα και αρνητικός πόντος... Εξάλλου, αυτός που έχεις μπροστά σου είναι ένας υποψήφιος σύντροφος, όχι η κολλητή σου!!!

8. Απόφυγε να είσαι διαχυτική και πολύ εκδηλωτική. Καλύτερα να αφήσεις σε εκείνον το πρώτο βήμα… Μην το θεωρείς “πασέ” - μεταξύ μας ακόμα και έτσι είναι καλύτερα από το να σε εντάξει στη λίστα … «εφ όλης της ύλης». Δεν θα σου αρέσει καθόλου!!!

9. Περιορίσου σε ένα ποτό και μην πιείς το ... Βόσπορο. Αν χάσεις τον έλεγχο και να αρχίσεις να περπατάς σε οχτάρια θα κάνεις πολύ άσχημη εντύπωση... Στο κάτω – κάτω ραντεβού με κοπέλα ψάχνει ο άνθρωπος όχι το σωσία του Ορέστη Μακρή…

10. Τέλος, μην ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις για την πολύ ωραία βραδιά που περάσατε. Τίποτα δεν εννοείται, αλλά σε καμιά περίπτωση μην κάνεις το λάθος να του φιξάρεις από τώρα το επόμενο ραντεβού.