Το "The Notebook" είναι μία από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών. Το πλούσιο κορίτσι που ερωτεύεται το φτωχό αγόρι. Χωρίζουν αλλά βρίσκουν και πάλι ο ένας τον άλλον, γιατί η αγάπη όλα τα μπορεί. Μεγαλώνουν μαζί και πεθαίνουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Αυτό δεν συμβαίνει άλλωστε, όταν είσαι ερωτευμένος;!

Λάθος. Ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν καμία μα καμία σύνδεση με τις ταινίες. Κι αν παρατηρήσεις προσεκτικά και αντικειμενικά το «The Notebook», θα ανακαλύψεις τους τόνους με ψέματα που έχουν ειπωθεί σχετικά με την αγάπη...

 1. Κάποιος μπορεί να τρελαθεί από έρωτα για σένα με την πρώτη ματιά

Τόσο πολύ που θα φτάσει στο σημείο να εκδηλώσει τα συναισθήματά του με απίστευτα επικίνδυνο τρόπο, όπως με το να κρεμαστεί από τη ρόδα του λούνα παρκ μέχρι να δεχτείς να βγεις ραντεβού μαζί του. 

enhanced-buzz-14441-1360805753-3

 2. Αν αγαπάς κάποιον πολύ, μπορείς να ξαπλώνεις μαζί του στη μέση του δρόμου για αρκετή ώρα και να μη σας χτυπήσει αυτοκίνητο

Εκτός αυτού, το να ξαπλώνεις κάτω στη βρωμιά είναι πολύ ρομαντικό. ΌΧΙ. Είναι χαζό.

c4cd76fafcd15340e7b28a4516859b92

 3. Επίσης μπορείς να χορεύεις στη μέση του δρόμου βαλς με απίστευτη ευκολία

...................................

gallery-1456289697-the-notebook-dancing

 4. Το να χτυπάει ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια ενός καβγά είναι φυσιολογικό

Όχι, δεν είναι. Δεν είναι καθόλου καλό να σε χτυπήσει ο σύντροφος σου πάνω σε καβγά ή εσύ αντίστοιχα εκείνον.

fight

 5. Εκτός κι αν μετά τα βρίσκετε με παθιασμένα φιλιά

Και πάλι, δεν είναι ρομαντικό ούτε γλυκό. Είναι πολύ επικίνδυνο.

kiss

 6. Ο πρώην σου θα οργανώσει περίτεχνα ραντεβού για να κερδίσει και πάλι την καρδιά σου μετά τον χωρισμό σας

Όπως όταν ο Noah πήγε την Allie βαρκάδα ανάμεσα σε χιλιάδες πάπιες. Στην πραγματική ζωή, αν ο πρώην σου επιθυμούσε επανασύνδεση, πιθανώς να σου προσέφερε έναν καφέ ή να σε έβγαζε για φαγητό κι αυτό ήταν όλο. Οι πιθανότητες να περιείχε το ραντεβού ζώα είναι λιγοστές έως ανύπαρκτες.

ducks

 7. Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε τίποτα κοινό

Ο Noah και η Allie ήταν εντελώς διαφορετικοί και διαφωνούσαν σχεδόν σε όλα. Αλλά ήταν μαζί, γιατί φυσικά τα ετερώνυμα έλκονται. Σίίίίγουρα. Στην πραγματική ζωή, το να μην έχεις κανένα κοινό με τον σύντροφό σου προμηνύει συνήθως το τέλος της σχέσης.

24-the-notebook-quotes

 8. Ο πρώην σου θα κάνει ότι σου έχει υποσχεθεί, ακόμη κι αφού χωρίσετε

Όπως όταν ο Noah έχτισε το σπίτι των ονείρων της Allie, ακόμη κι ας είχαν χωρίσει και αγνοούσε τα γράμματά του επί ένα χρόνο (εντάξει, ποτέ δεν τα έλαβε, αλλά εκείνος δεν το γνώριζε). Σοβαρά τώρα;

f3964967b76e4738dc147aece7c009b8

 9. Ο πρώτος σου έρωτας θα προσπαθεί να κρατά επικοινωνία μαζί σου ακόμη κι αν χωρίσετε

Ναι, ο Noah έγραφε στην Allie γράμματα επί ένα χρόνο, χωρίς να παίρνει απάντηση. Ο πρώην σου το πολύ πολύ να προσπαθήσει να σου στείλει μερικά μηνύματα αφού χωρίσατε, αλλά αν δεν λάβει καμία απάντηση, δεν θα σκοτιστεί κιόλας. Κι ας είμαστε ειλικρινείς, αν ένας άντρας σου στέλνει αμέτρητα μηνύματα χωρίς να δέχεται απάντηση, τότε κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον τύπο.

allie-break-up-car-final-hope-favim-com-238767

 10. Το φιλί στην βροχή είναι HOT και σέξι

Τα φιλιά στην βροχή είναι κακά. Είναι ό,τι πιο άβολο και ανόητο. Χαλάει το μακιγιάζ, χαλάνε τα μαλλιά, κολλάνε τα ρούχα πάνω στο σώμα σου, το νερό της βροχής τρέχει παντού πάνω σου και γενικά... δεν βρίσκω κανένα θετικό στο να το δοκιμάσεις ποτέ.

the-notebook-kiss_610_612x380_1

 

Πηγή: neopolis.gr